Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

6η Έκθεση Alterscope στην Αθήνα

6η Έκθεση Alterscope στην Αθήνα

Η μεγαλύτερη έκθεση - εμπειρία ολιστικής ανάπτυξης Alterscope έρχεται στην Αθήνα στις 25 και 26 Απριλίου 2015 στον Πολυχώρος "Αθηναΐς".

 

Η Alterscope παρουσιάζει τις σύγχρονες κατακτήσεις στο πλαίσιο ενός εναλλακτικού και πιο πνευματικού τρόπου ζωής , που ο συνδυασμός και η εφαρμογή τους βοηθά τον άνθρωπο να επαναπροσδιορίσει τη σχέση με τον εαυτό του και το περιβάλλον , που ζει και αναπτύσσει τις δραστηριότητες του.

 

Η Alterscope είναι η μεγαλύτερη έκθεση που γίνεται στην Ελλάδα σε ότι αφορά στις εναλλακτικές και φυσικές θεραπείες, στην αναζήτηση της ξεχασμένης γνώσης, στην προσωπική ανάπτυξη και στην πνευματικότητα, στην οικολογία , στη φυσική διατροφή και στην υγιεινή και ισορροπημένη ζωή. Αυτή είναι η έκτη Alterscope που διοργανώνεται (από το 2013) και η δεύτερη φορά που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

 

Στις 25 και 26 Απριλίου, στον Πολυχώρο "Αθηναΐς", επαγγελματίες με σοβαρές αναζητήσεις και γνώσεις, θα μυήσουν τους επισκέπτες στον ολιστικό τρόπο ζωής, παρουσιάζοντας εκατοντάδες εναλλακτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Ο ολιστικός τρόπος ζωής, είναι ο τρόπος ζωής που οφείλουμε όλοι να έχουμε. Το οφείλουμε τόσο στους εαυτούς μας όσο και στους αγαπημένους μας. Χωρίς πολλά λεφτά και χωρίς πολύ κόπο, στην Alterscope θα αποκαλυφθούν όσα χρειάζεστε για να βάλετε περισσότερο φως, υγεία, ευεξία και ευτυχία στη ζωή σας!

 

Η Alterscope είναι ένα φεστιβάλ ζωής, στο οποίο εκθέτες και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να μοιραστούν τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τη φιλοσοφία τους, γύρω από τις εναλλακτικές και εσωτερικές προσεγγίσεις.

 

Μάθετε πώς να ενεργοποιήσετε το πιο θετικό δυναμικό της ύπαρξής σας και πώς να διαχειριστείτε τον πόνο ή το άγχος στη ζωή σας, αλλά και πώς θεραπεύονται τα ψυχικά τραύματα.

 

Βελτιώστε την υγεία σας με φυσικούς τρόπους, την ομοιοπαθητική, το βελονισμό, τη φυσική ιατρική και τις ενεργειακές θεραπείες. Ανακαλύψτε τις υπερτροφές που ενισχύουν την υγεία και την αυτοθεραπεία και τις εκπληκτικές ιδιότητες των βοτάνων. Κάντε φωτογράφιση και ανάλυση της αύρας σας, μάθετε τα μυστικά της κρυσταλλοθεραπείας και της αρωματοθεραπείας, ενημερωθείτε για τις νέες εκδόσεις βιβλίων, γνωρίστε τους ενεργειακούς λίθους και τους οργονίτες, το φενγκ σούι και την ενεργειακή μουσική . Παρακολουθήστε δωρεάν διαλέξεις και σεμινάρια και πολλά άλλα.

 

Alterscope

Ένας άλλος τρόπος να δούμε τη ζωή!

Μια ζωή πιο υγιή, πιο ισορροπημένη, πιο δημιουργική!

Σχετικές ειδήσεις
Οι εκδηλώσεις του Vinyl is Back Vol. 9 στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου
17.11.2016 15:22
Η μεγαλύτερη εκδήλωση βινυλίου στην Ελλάδα υπόσχεται νέες συγκινήσεις: τεράστια γκάμα δίσκων βινυλίου, πλειστηριασμοί, όλες οι νέες κυκλοφορίες βινυλίων και τα νέα μοντέλα πικάπ, συναυλίες… όσο είναι η διάρκεια ενός δίσκου βινυλίου, d.j. sets, χορός, κληρώσεις και πολλές εκπλήξεις στο εορταστικό 9o Vinyl is Back στο «Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου» (Hellenic Motor Museum) το τριήμερο: Παρασκευή 9, Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, με θέα την Αθήνα από τον 4ο όροφο!
Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου (SIFF) 2016
13.06.2016 12:55
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου (SIFF) 2016 θα διεξαχθεί φέτος από τις 28 Ιουλίου μέχρι και την 1 Αυγούστου με ένα πρόγραμμα διαδοχικών αποκλειστικά προβολών όπου το κοινό θα ταξιδεύει από ταινία σε ταινία, από εμπειρία σε εμπειρία.
Η Ζοζιάν Μπαλασκό στη λήξη του 17ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου στην Αθήνα
13.04.2016 10:45
Το 17ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου ρίχνει αυλαία στην Αθήνα την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, για να ανέβει στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη (14 έως 20 Απριλίου 2016).
Το 17ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη
11.04.2016 15:16
Η επιτυχημένη συνεργασία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης συνεχίζεται και φέτος στο πλαίσιο του 17ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας, το οποίο μετά την Αθήνα (7 έως 13 Απριλίου 2016) «ταξιδεύει» στη Θεσσαλονίκη από τις 14 έως τις 20 Απριλίου 2016, στην αίθουσα Ολύμπιον.
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το 17o Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος
05.04.2016 10:54
Κερδίστε προσκλήσεις για το 17o Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος, που διοργανώνεται από το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, σε συνεργασία με τις Πρεσβείες της Γαλλίας, της Ελβετίας, του Καναδά, του Λουξεμβούργου, του Μαρόκου, της Τσεχικής Δημοκρατίας και της Τυνησίας, στην Ελλάδα. Το Φεστιβάλ θα δώσει δυναμικά το παρών στην Αθήνα, από την Πέμπτη 7 έως Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 και στη Θεσσαλονίκη, από την Πέμπτη 14 έως Τετάρτη 20 Απριλίου 2016.