Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Acid Baby Jesus, Bazooka και Chinese Basement live στο An Club

Acid Baby Jesus, Bazooka και Chinese Basement live στο An Club

Το Plissken Festival προσκαλεί στο An Club τους Acid Baby Jesus, Bazooka και Chinese Basement για ένα live το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015.


Οι Acid Baby Jesus ξεκίνησαν στην Αθήνα το 2009. Σύντομα δημιούργησαν ένα ψυχεδελικό rock & roll ήχο επηρεασμένο εξίσου από το καλειδοσκοπικό παρελθόν της Δυτικής μουσικής και την πολύπλοκη ιστορία της Μεσογειακής παράδοσης. Έχοντας περιοδεύσει εντατικά στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ βρίσκονται στο δρόμο φέτος με το τελευταίο τους LP Selected Recordings.

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Acid-Baby-Jesus/146447782059432
Official Website: http://acidbabyjesus.com/


Οι Bazooka δημιουργήθηκαν όταν διαλύθηκαν τα δυο προηγούμενα μας συγκροτήματα που είχαμε από μικροί. "Ήμασταν μια παρέα 7 - 8 ατόμων που μοιραζόμασταν κοινά ακούσματα και την ψάχναμε γενικότερα μαζί...ξέρεις τώρα… Όταν παίζαμε στο Βόλο με τις πρώτες μας μπάντες ακουγόμασταν πιο πολύ σαν τους Melvins και τους Mudhoney με μια ίσως παραπάνω δόση μελωδίας. Για τα περισσότερα παιδιά που παίζανε μουσική ήμασταν απλά οι βρωμό γκραντζάδες και κυρίως μας περιφρονούσαν".

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Bazooka/213615768673398?sk=timeline
Website: http://bazookabzk.bandcamp.com/


Οι Chinese Basement είναι o Φοίβος Παπαθεοδοσίου (drums), ο Άρης Παπαδόπουλος (μπάσο), ο Βασίλης Πανούτσος (κιθάρα-φωνή) και ο Ηλίας Βουρλιώτης (φανφάρα, κρουστά, κιθάρα).

Είναι μια μπάντα του δρόμου που τα live τους στη Διαγώνιο, στις πλατείες Ναυαρίνου και Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, είναι από μόνα τους μικρές συναυλίες . Πρωτογνωρίστηκαν με το μεγάλο κοινό με τις εμφανίσεις τους στο Schoolwave όπου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση, έκαναν ένα πέρασμα από το Ράδιο Αρβύλα, συνέχισαν με μια σειρά εμφανίσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με πιο πρόσφατες αυτές στο Rockwave Festival,στο φεστιβάλ ΨΧ και στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Η πρώτη τους κυκλοφορία έγινε από τους ίδιους σε μορφή CD-R (άλμπουμ Litmus) Ο ήχος τους, ηλεκτρικός, είναι ένα μείγμα από indie rock καθώς και industrial post punk στοιχεία παντρεμένα με όργανα του δρόμου και οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παράξει ήχο.

Πρωτότυποι μουσικά, με ιδιαίτερο, αλληγορικό ελληνικό στίχο. Ένα ανατρεπτικό ταξίδι στο άγνωστο, με όχημα τη μουσική και τα γεμάτα εικόνες και νοήματα λόγια. Ο καινούριος τους δίσκος, η πρώτη τους επίσημη κυκλοφορία με τίτλο Διαδικασία Hμέρευσης, κυκλοφόρησε πρόσφατα από την melissamusic, σε παραγωγή του Γιώργου Πεντζίκη.

Facebook: https://www.facebook.com/chinesebasementband

Σχετικές ειδήσεις
Οι Sodom live στο An Club
04.01.2017 10:41
Το An Club υποδέχεται τους Sodom για ένα live το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017.
Οι Acid Baby Jesus live στο An Club
05.12.2016 12:13
Ο Κορμοράνος παρουσιάζει στο An Club τους Acid Baby Jesus για ένα live την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016.
Baby Guru, Whereswilder και Voyage Limpid Sound live στο An Club
28.09.2016 17:10
Τρεις μπάντες στα πρόθυρα νέων δισκογραφικών κυκλοφοριών θα εμφανιστούν στη σκηνή του An Club την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.
Οι Echo Basement live με νέο δίσκο στο Ίλιον Plus
18.05.2016 10:59
Την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 οι Echo Basement παρουσιάζουν στην Αθήνα, στη μουσική σκηνή του Ίλιον Plus την νέα και πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Placid» που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2016 από την FmRecords.
Echo Basement και White Room live στο Υπόγειο
26.04.2016 17:01
Οι Echo Basement και οι White Room θα εμφανιστούν για ένα live στο Υπόγειο στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 4 Μαΐου 2016.