Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Γιάννης Πάριος και Φωτεινή Δάρρα μαζί στο Stage Live

Γιάννης Πάριος και Φωτεινή Δάρρα μαζί στο Stage Live

Ο Γιάννης Πάριος και η Φωτεινή Δάρρα ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και την εορταστική τους διάθεση και μας καλούν σε βραδιές ονείρου στο STAGE LIVE στην Θεσσαλονίκη.


Από τον Δεκέμβριο και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, ο κορυφαίος ερμηνευτής και η νέα μεγάλη φωνή ανεβαίνουν στη σκηνή για ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι που τα έχει «ΟΛΑ». Ο Γιάννης Πάριος σε τραγούδια που αγάπησε και αγαπήσαμε, τραγούδια σπουδαίων δημιουργών. Σε ένα πρόγραμμα από καρδιάς. Με τη ζεστασιά της φωνής του απογειώνει μια μουσική παράσταση που τα έχει «ΟΛΑ».


Η Φωτεινή Δάρρα, η νέα ερμηνεύτρια των μεγάλων συνθετών (Μίκης Θεοδωράκης, Μίμης Πλέσσας, Δημήτρης Παπαδημητρίου , Νίκος Μαμαγκάκης), αναγνωρισμένη δημόσια από την Τζένη Βάνου ως η συνεχίστριά της, παρουσιάζει ένα πλούσιο και εξαιρετικών φωνητικών απαιτήσεων πρόγραμμα από την έντεχνη ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή και από την προσωπική πορεία της φωτίζοντας και αυθεντικούς λαϊκούς δρόμους. Επιστρέφει στην αγαπημένη της συμπρωτεύουσα αποδεικνύοντας πως η διασκέδαση μπορεί να είναι τέχνη!


Σας περιμένουμε σε μία παράσταση σταθμό που θα γεμίσει τις νύχτες της Θεσσαλονίκης με μαγικές στιγμές αλλά και ξένοιαστα τραγούδια που θα καταλήγουν σε ένα συμμετοχικό γλέντι με το κοινό.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιάννης Πάριος και η Ελένη Βιτάλη μαζί στην Ιερά Οδό
09.11.2016 17:26
Ο Γιάννης Πάριος, ο αισθαντικός, διαχρονικός ερμηνευτής των μεγάλων επιτυχιών και η Ελένη Βιτάλη, μια σπουδαία, ξεχωριστή φωνή με σημαντική μουσική διαδρομή χρόνων για πρώτη φορά μαζί στην Ιερά Οδό!
Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Γιοκαρίνης live στο Κύτταρο
13.10.2016 11:47
Κυρίες Κύριοι και ...μικρά παιδιά, η παρέα ξανασμίγει, ετοιμαστείτε... Και Λάκης Πάπαδόπουλος... και Γιάννης Γιοκαρίνης... και Νίκος Ζιώγαλας... και Γιάννης Μηλιώκας, όλοι μαζί, για τέσσερις μαγικές φθινοπωρινές βραδιές, στο Κύτταρο.
...απλά Καλοκαίρι!: Η Φωτεινή Δάρρα σε καλοκαιρινή περιοδεία
25.07.2016 16:43
Φωτεινή Δάρρα. Η φωνή που μας ταξίδεψε στον κόσμο, γεμίζει τις αποσκευές της με τα καλύτερα τραγούδια της και ταξιδεύει...
Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως: Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα στο Παλλάς
25.04.2016 15:31
Την Παρασκευή 13 Μαΐου, ο μεγάλος συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου και η σύγχρονη ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα θα βρεθούν στο θέατρο Παλλάς για να παρουσιάσουν μαζί σε το μουσικό έργο «Η Παγωμένη Θεατρίνα» σε στίχους Νίκου Γκάτσου αλλά και τραγούδια τους που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, σε μία μουσική παράσταση με τον τίτλο «Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως».
Η Αρλέτα και η Φωτεινή Βελεσιώτου για δύο live στο Half Note
21.03.2016 13:53
Η χαρισματική τραγουδίστρια Φωτεινή Βελεσιώτου, μια από τις εκφραστικότερες εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού σήμερα, συναντά για πρώτη φορά σε ένα κοινό πρόγραμμα την εξαιρετική τραγουδοποιό και ερμηνεύτρια Αρλέτα.