Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Public Συντάγματος

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Public Συντάγματος

Την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014 στις 8 το βράδυ σας περιμένουμε στον 5ο όροφο του PUBLIC Συντάγματος για να ακούσουμε, να θυμηθούμε και να μιλήσουμε για μια συναυλία που έγινε διπλό cd και σε λίγες ημέρες επαναλαμβάνεται. Για μια σπάνια στιγμή από αυτές που περνάνε από τη μνήμη και την καρδιά.  Θ’ ακούσουμε μαζί για πρώτη φορά το διπλό cd με τίτλο “Να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς” – Τα τραγούδια της Μελίνας, «Ζωντανή Ηχογράφηση από το Ωδείο Ηρώδου Αττικού»  με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και θα μιλήσουμε για την επανάληψη της πολύ επιτυχημένης ομώνυμης παράστασης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 7 & 8 Νοεμβρίου.

 

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μαζί με συντελεστές της παράστασης και συνεργάτες, θα μας μιλήσουν γι’ αυτή τη πολύ σημαντική δουλειά.

 

Ομιλητές: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πέτρος Ζούλιας, Μπέτυ Βαλάση, Μανουέλα Παυλίδου, Άρης Δαβαράκης, Μαργαρίτα Μάτσα, Χρήστος Κάτσιος.

 

Στο τέλος της εκδήλωσης η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα υπογράψει το CD.

Σχετικές ειδήσεις
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για μία ακόμα παράσταση στο Fix Factory of Sound
01.02.2017 11:38
Είναι μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Είναι η φωνή που έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα, με στιγμές μας γεμάτες χαρά αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος, έρωτα αλλά και αποχωρισμό και μοναξιά. Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε! Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε!
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Άνοδος Live Stage
26.01.2017 13:30
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεκινά το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 τις εμφανίσεις της στο Άνοδος Live Stage, με μία παράσταση “Χωρίς εξηγήσεις"...
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Fix Factory of Sound
15.12.2016 16:26
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανεβαίνει τον Ιανουάριο στη Θεσσαλονίκη, στο Fix Factory of Sound, για τέσσερις εμφανίσεις Χωρίς εξηγήσεις.
Ζουγανέλη, Μαραβέγιας, Μποφίλιου & Χαρούλης στο Γκάζι Live
29.09.2016 13:47
Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 ενώνει τις φωνές του… και παρουσιάζει, για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής, την ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, τον ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ, τη ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ και το ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ, σε μια ξεχωριστή συνύπαρξη, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, στο Γκάζι Live.
Ακύρωση της συναυλίας των Παπακωνσταντίνου & Ζουγανέλη στο Θέατρο Βράχων
22.09.2016 11:27
Η συναυλία των Β. Παπακωνσταντίνου και Γ. Ζουγανέλη στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 ακυρώθηκε λόγω καιρικών συνθηκών.