Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies επιστρέφουν στο Passport

Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies επιστρέφουν στο Passport

Ο Παύλος Παυλίδης επιστρέφει στο PassPort και στον Πειραιά, μετά από 2 χρόνια, για δύο live στις 17 και 24 Οκτωβρίου 2014.


Ο καλλιτέχνης που από το ξεκίνημά του πειραματίζεται, παίρνει (ηχητικά) ρίσκα και δεν προδίδει ποτέ την ιδιαίτερη αισθητική του ταυτότητα, κυκλοφόρησε το πιο πρόσφατο άλμπουμ του μαζί με τους B-Movies, το 2013, με τον τίτλο «Ιστορίες που ίσως να έχουν συμβεί». Από το άλμπουμ αυτό και το εξαιρετικό «Ασε με εδώ», είναι και οι στίχοι που διαλέξαμε για εισαγωγή.


Την Παρασκευή 17 και 24 Οκτωβρίου, ο Παύλος Παυλίδης επιστρέφει, λοιπόν, στα μέρη μας, για ένα πρόγραμμα από ολόκληρη την πορεία του Παύλου, με τραγούδια από τα χρόνια με τα Ξύλινα Σπαθιά μέχρι και το τελευταίο του άλμπουμ. Για 2 βραδιές ταξιδιάρικες, σχεδόν ονειρικές, όπως είναι πάντα οι live εμφανίσεις του, ντυμένες με λέξεις που άλλοτε αναβλύζουν φως και άλλοτε συνθέτουν το πιο μελαγχολικό ποίημα , βραδιές γεμάτες ιστορίες.


Μαζί του εμφανίζονται, όπως άλλωστε όλα τα τελευταία χρόνια, οι μόνιμοι συνοδοιπόροι του B-Movies, που «ερμηνεύουν» με το δικό τους τρόπο κάθε φορά τα τραγούδια του.

Οι B-Movies είναι οι:

Τόλης Δεληγιάννης (μπάσο)
Αλέκος Σπανίδης (τύμπανα)
Ορέστης Μπενέκας (πλήκτρα)
Θανάσης Τζίνγκοβιτς (ηλ. κιθάρα)

Σχετικές ειδήσεις
Παύλος Παυλίδης και B - Movies live στο Σταυρό του Νότου
25.10.2016 15:53
Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες στην Ελλάδα αλλά και με τη συμμετοχή τους σε φεστιβάλ του εξωτερικού (Stereoleto - Ρωσία, Feggaros - Κύπρος), ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies ολοκληρώνουν αυτό τον κύκλο συναυλιών στην Αθήνα στο αγαπημένο τους στέκι – την Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή!
Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies live στο Principal Club Theater
21.10.2016 14:35
Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies θα εμφανιστούν για ένα live στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, στο πλαίσιο των 51ων Δημητρίων.
Γιάνννης Αγγελάκας, VIC, Παύλος Παυλίδης & B-Movies, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow, Βαγγέλης Μαρκαντώνης live στην Πλατεία Νερού
27.04.2016 12:57
Tο παλιό και το νέο αίμα της ελληνικής rock σκηνής σε μια συναυλιακή συνάντηση που όμοιά της δεν έχετε ξαναδεί! Γιάννης Αγγελάκας, Villagers of Ioannina City, Παύλος Παυλίδης & the B-Movies, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow και Βαγγέλης Μαρκαντώνης, στήνουν ένα εκρηκτικό line-up που κανείς δεν πρέπει να χάσει, στις 16 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.
Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art
24.03.2016 12:25
Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art (Πειραιά), ύστερα από τρία πετυχημένα sold out Lives που πραγματοποιήθηκαν στο Ρότα Art Bar, στο PassPort Art (Πειραιά) και στο Ίλιον Cinema & Stage σ’ ένα αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού.
Παύλος Παυλίδης και Β – Movies live με παρουσίαση δίσκου στο Gagarin 205
07.03.2016 13:28
Ο Παύλος Παυλίδης και οι Β – Movies επιστρέφουν στο Gagarin 205, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Απριλίου 2016, για να παρουσιάσουν το καινούριο τους album "Μια πυρκαγιά σ' ένα σπιρτόκουτο”, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Inner ear!