Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Η Αγγελική Τουμπανάκη live στο Faust

Η Αγγελική Τουμπανάκη live στο Faust

Η πολυσχιδής vocalist Αγγελική Τουμπανάκη προσκαλεί τέσσερις δεξιοτέχνες και ξεχωριστούς μουσικούς, σε ένα μοναδικό «jazz plus»… project, με σκοπό την ελευθερία έκφρασης και τη χαρά για την μουσική , την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 στο Faust.


Παρουσιάζουν με ευρηματικότητα διαχρονικά κομμάτια της mainstream,bebop, modal, fusion jazz (Thelonius Monk, Victor Young, Biil Evans, Dizzy Gillespie, Marcus Miller) και του διεθνούς ρεπερτορίου, αλλά και προσωπικές συνθέσεις.
 

Πολυρυθμίες, "πειραγμένες" αρμονίες σε ένα "jazz plus"... μουσικό διάλογο, με έντονες ερμηνείες, δυναμικούς αυτοσχεδιασμούς..!


Αγγελική Τουμπανάκη- φωνή
Δημήτρης Παπαδόπουλος- τρομπέτα
Γρηγόρης Ντάνης- κιθάρα
Κώστας Κωνσταντίνου - μπάσο
Σεραφείμ Μπέλλος- τύμπανα

Σχετικές ειδήσεις
Η Αγγελική Τουμπανάκη live στο Ίλιον Plus
16.02.2017 16:58
Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, η ιδιοσυγκρασιακή βοκαλίστρια Αγγελική Τουμπανάκη με τους δεξιοτέχνες συνεργάτες της, ξανα στο ΙΛΙΟΝ plus ...συγκινούν και μας ξεσηκώνουν!
Η Αγγελική Τουμπανάκη και ο Ηλίας Δουμάνης στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου
06.06.2016 10:40
H vocalist Αγγελική Τουμπανάκη και ο ντράμερ Ηλίας Δουμάνης δημιουργούν το Drums & Voice Jazztronica project, ένα πρωτοποριακό ντουέτο τυμπάνων και φωνής και το παρουσιάζουν την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου.
Toubanaki & the Buzz Bastardz live @ Faust
27.04.2016 14:18
Η πολυσχιδής vocalist και δυναμική performer Αγγελική Τουμπανάκη μαζί με τους δεξιοτέχνες και ξεχωριστούς Buzz Bastardz, θα βρίσκονται την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 στο Faust.
Toubanaki & the Buzz Bastardz live στο Faust
12.04.2016 10:21
Την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στο Faust, η πολυσχιδής vocalist και δυναμική performer Αγγελική Τουμπανάκη μαζί με τους δεξιοτέχνες και ξεχωριστούς Buzz Bastardz, μας παίρνουν με τον πολυσυλλεκτικό world jazz και αυθεντικό τους ήχο.
Aggeliki Toubanaki & the Buzz Bastardz live στο Σταυρό του Νότου
21.03.2016 15:42
Η πολυσχιδής vocalist και ιδιοσυγκρασιακή performer Αγγελική Τουμπανάκη, μαζί με τους δεξιοτέχνες και ξεχωριστούς  Buzz Bastardz, έρχονται να μας συναντήσουν ξανά στον Σταυρό του Νότου Club την Τετάρτη 30 Μαρτίου, για να μας παρασύρουν στο μοναδικό αυθεντικό και πολυσυλλεκτικό τους buzz..!