Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Arte Nostra: Η νέα ηλεκτρονική γκαλερί

Arte Nostra: Η νέα ηλεκτρονική γκαλερί

Η νέα ηλεκτρονική γκαλερί www.artenostra.gr συνεργάζεται με καταξιωμένους Έλληνες Εικαστικούς και στοχεύει μέσα από το έργο τους στη στενότερη γνωριμία μας με τη σύγχρονη Eλληνική Tέχνη.

 

Arte Nostra, η δική μας τέχνη!!!

 

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, η Τέχνη έρχεται πιο κοντά μας! Στην ηλεκτρονική αυτή γκαλερί επώνυμοι Έλληνες ζωγράφοι δημιουργούν αντίγραφα των έργων τους όσο πιο πιστά γίνεται στα πρωτότυπα. Χρησιμοποιείται μία νέα ψηφιακή τεχνική (Giclee Printing) που εφαρμόζεται ευρέως σε Μουσεία και Χώρους Τέχνης, στο εξωτερικό. Τα Giclee Prints τυπώνονται σε ειδικά αρχειακά χαρτιά και το αποτέλεσμα είναι ασύγκριτης ποιότητας και αναλλοίωτο στο χρόνο. Οι ζωγράφοι προσφέρουν τα έργα τους υπογεγραμμένα σε περιορισμένες εκδόσεις των 12, 20 ή 30 αντιτύπων, αποκλειστικά στην Arte Nostra.

 

Τώρα πλέον, όσοι θα ήθελαν και δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα πρωτότυπο έργο, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα Giclee Print του καλλιτέχνη σε πολύ προσιτή τιμή.

 

Οι φιλότεχνοι, μπορούν να πλησιάσουν μοναδικά κομμάτια σπουδαίων ζωγράφων (όπως των δασκάλων Μίμη Κοντού και Γιώργου Μαυροΐδη) των οποίων τα πρωτότυπα έργα , είναι σπάνια και μεγάλης αξίας.

Παράλληλα στην Arte Nostra διατίθενται και επιλεγμένα Πρωτότυπα Έργα, μικρογλυπτά και κατασκευές.

 

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην Arte Nostra : Χρύσα Βέργη, Αντιγόνη Καββαθά, Ειρήνη Κανά , Μίμης Κοντός (1931 – 1996,) Τάσος Μαντζαβίνος, Κυριακή Μαυρογεώργη, Γιώργος Μαυροΐδης (1912 – 2003) , Χρόνης Μπότσογλου, Νίκη Νικολαίδη, Κώστας Παπανικολάου, Λίλα Παπούλα, Τάσος Παυλόπουλος, Βούλα Πριοβόλου, Παύλος Σάμιος, Μανώλης Χάρος, Αχιλλέας Χρηστίδης, Γιάννης Ψυχοπαίδης.Επικοινωνία στο info@artenostra.gr ή στο 211 8004174
www.artenostra.gr  

 

 

 

*Φωτογραφία:"Έχεις να διαλέξεις", Πρωτότυπο έργο του Παύλου Σάμιου

Διαστάσεις : 60 X 90εκ.
Τεχνική : Ακρυλικά σε πανί

Σχετικές ειδήσεις
Paradise: ομαδική έκθεση στη Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου
04.07.2016 11:44
Εγκαινιάζεται την Παρασκευή 8 Ιουλίου, η ομαδική έκθεση με τίτλο «Paradise», στην Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου, στο πλαίσιο του εικαστικού προγράμματος της Γκαλερί Σκουφά Μύκονος για το Καλοκαίρι του 2016.
Kάτι το πολύ
24.02.2016 17:01
Με εκκίνηση την έκθεση και έκδοση ορόσημο του 1984 «Kάτι το Ωραίον» από τους «Φίλους του Αντί», η γκαλερί Elika παρουσιάζει μία ομαδική έκθεση που εξερευνά τα όρια του κιτς στην σύγχρονη τέχνη.
Same But Different: Ομαδική έκθεση στη Γκαλερί Ελένη Κορωναίου
11.12.2015 15:44
Η Γκαλερί Ελένη Κορωναίου παρουσιάζει το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 την ομαδική έκθεση “Same But Different”, με τους καλλιτέχνες της γκαλερί John Bock, Jessica Dickinson, Nick Mauss, Helmut Middendorf και Arthur Ou.
Η νέα τοπιογραφία: Ομαδική έκθεση ζωγραφικής στη Γκαλερί Ευριπίδη
26.11.2015 13:44
Η έκθεση Η ΝΕΑ ΤΟΠΙΟΓΡΑΦΙΑ που θα εγκαινιαστεί στις 10 Δεκεμβρίου 2015 στη Γκαλερί Ευριπίδη παρουσιάζει καταξιωμένους και δημοφιλείς ζωγράφους της νέας γενιάς που καθιέρωσαν την ζωγραφική του τοπίου, τα τελευταία 35 χρόνια.
Έκθεση του Θανάση Τότσικα στη γκαλερί Ζήνα Αθανασιάδου
09.11.2015 12:31
Ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες, ο Θανάσης Τότσικας εκθέτει από τις 20 Νοεμβρίου ως τις 12 Δεκεμβρίου στη γκαλερί Ζήνα Αθανασιάδου.