Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Το 1ο Horrorant Film Festival Fright Nights σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το 1ο Horrorant Film Festival Fright Nights σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το Horrorant Film Festival Fright Nights 2014 είναι το πρώτο κινηματογραφικό φεστιβάλ τρόμου που διοργανώνεται στη χώρα μας, με στόχο να καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα και σημαντικότερα horror festival στην Ευρώπη.


Η διοργάνωση συμπίπτει χρονικά με την ανάκαμψη του είδους έπειτα από την παρακμή του κατά τη δεκαετία του ’80.Το είδος εξακολουθεί να υπάρχει και να παράγεται και η ζήτηση είναι μεγάλη από το φανατικό κοινό των horror films. Το πρόγραμμα έρχεται για να καλύψει το κενό που υπάρχει, με νέες ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους από Αμερική, Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, αλλά και με μια χορταστική ανασκόπηση στον παλιό κινηματογράφο τρόμου που σημάδεψε την ιστορία του.


Το πρόγραμμα θα αποτελείται από 20 full feature ταινίες και 20 shorts, και θα προβάλλονται 3 ανά ημέρα (ένα short πριν από κάθε feature). Θα υπάρχει κριτική επιτροπή για το βραβείο του φεστιβάλ, που θα ανακοινωθεί σύντομα μαζί με το πλήρες πρόγραμμα ταινιών, αλλά και βραβείο κοινού. Με αυτή τη διοργάνωση φιλοδοξούμε να προβάλουμε  ό, τι πιο φρέσκο κυκλοφορεί στις αγορές, ταινίες που θα απασχολήσουν τους σινεφίλ στο μέλλον με την ελπίδα κάποιες από αυτές να βρουν διανομή και στην Ελλάδα.


Μείνετε συντονισμένοι για νεότερα!

Σχετικές ειδήσεις
Νύχτες Τρόμου: Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ επιστρέφει!
20.02.2017 12:52
Για 4η συνεχή χρονιά, το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ ταινιών τρόμου, Horrorant Film Festival - ‘ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ’ ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στους φίλους του τρόμου και όχι μόνο, ανανεωμένο και έτοιμο για ταξίδια σε όλη την Ελλάδα, με τέσσερις ακόμα πόλεις, την Αλεξανδρούπολη, τη Λάρισα, τη Ρόδο και το Ηράκλειο, να προστίθενται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ανοίγοντας τα τείχη τους, έτοιμες να το υποδεχτούν.
Horrorant Film Festival - Νύχτες Τρόμου 2016: Οι ταινίες Έναρξης και Λήξης
10.05.2016 12:05
Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Tαινιών Tρόμου, Horrorant Film Festival είναι εδώ για 3η συνεχή χρονιά και μας υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις, πολλές εκπλήξεις και ... τρόμο!
Horrorant Film Festival - Νύχτες Τρόμου 2016: Οι Classics ταινίες του φεστιβάλ
04.05.2016 12:09
Το 3ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ ταινιών τρόμου, Horrorant Film Festival – "ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ" θα πραγματοποιηθεί από 12 - 18 Μαΐου στην Αθήνα και από 19 - 25 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.
Outview Film Festival στην Ταινιοθήκη
28.03.2016 15:06
Φέτος το Outview Film Festival κλείνει 10 χρόνια και παρουσιάζει για 11 μέρες στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, από 14 έως 24 Απριλίου 2016, ένα απόλυτα δυνατό κινηματογραφικό πρόγραμμα τόσο σε Παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές πρεμιέρες, workshop, πάνελ, αφιερώματα όσο και σε καλεσμένους!
3ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Νύχτες Τρόμου - Horrorant Film Festival
10.03.2016 14:32
Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ ταινιών τρόμου, Horrorant Film Festival – "ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ" αποτελεί πια σημαντικό γεγονός στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας, και ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ στην Ελλάδα.