Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Στιγμές: Έκθεση Φωτογραφίας στον Τριαντάρο της Τήνου

Στιγμές: Έκθεση Φωτογραφίας στον Τριαντάρο της Τήνου

Το Δημοτικό Σχολείο του χωριού Τριαντάρος στην Τήνο θα φιλοξενήσει έκθεση φωτογραφίας των Ιωάννας Παραβάλου και Μαριλένας Κατσίνη, που φέρει τον τίτλο «Στιγμές…» και θα διαρκέσει από τις 27 Ιουλίου έως και τις 10 Αυγούστου 2013.

 

Η έκθεση θα περιλαμβάνει πενήντα «φωτογραφικές στιγμές» κυρίως από τα χωριά της Τήνου, αλλά κι από άλλες νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας, όπως τις άδραξε η φωτογραφική ματιά και τις αποτύπωσε ο φακός. Εικόνες που παίζουν με τα χρώματα, τις σκιές και το φως, ενώ προσπαθούν να αιχμαλωτίσουν την ομορφιά του τόπου και να αναδείξουν χαρακτηριστικές του λεπτομέρειες. Φωτογραφίες τραβηγμένες με αγάπη και ευαισθησία, μα και με μια κρυφή αγωνία για το αποτέλεσμα, καθώς θα εκτεθούν στους κατοίκους του νησιού, αλλά και στους καλοκαιρινούς επισκέπτες που ζουν και χαίρονται την πραγματική ομορφιά της Τήνου.

 

Η Έκθεση Φωτογραφίας «Στιγμές…» θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Καλοκαιρινού Πολιτιστικού Προγράμματος του Δήμου Τήνου.

Σχετικές ειδήσεις
Στιγμές δημιουργίας στον χρόνο: έκθεση κοστουμιών από το ΚΘΒΕ στο Αλατζά Ιμαρέτ
04.10.2016 15:35
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος οργανώνει μια έκθεση κοστουμιών, σχεδιασμένων από σημαντικούς ενδυματολόγους που συνεργάστηκαν με το ΚΘΒΕ στη διάρκεια των 55 χρόνων λειτουργίας του. H Έκθεση έχει τίτλο «Στιγμές δημιουργίας στον χρόνο» και πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των Δημητρίων.
Έκθεση φωτογραφίας του Αυστραλού Shane Aurousseau στον Ιανό
06.09.2016 13:48
O ΙΑΝΟS και η καναδική επενδυτική εταιρία «Syracuse Main, Inc.» παρουσιάζουν την έκθεση φωτογραφίας του Αυστραλού καλλιτέχνη Shane Aurousseau την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016, στις 20:30 στο IANOS CAFÉ.
Alongside: Έκθεση φωτογραφίας του Γιώργου I. Ρήγου στον Πύργο της Τήνου
24.08.2016 13:49
Η έκθεση του φωτογράφου Γιώργου Ι. Ρήγου, Alongside, ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου “Γιαννούλης Χαλεπάς” στον Πύργο Τήνου, και θα διαρκέσει έως τις 15 του ίδιου μήνα.
Αθήνα. Η Πόλη μου: Έκθεση των σπουδαστών φωτογραφίας του ΑΚΤΟ
27.06.2016 13:06
Οι σπουδαστές Φωτογραφίας του ΑΚΤΟ παρουσιάζουν τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, στον Πολυχώρο Palmier Bistro, την έκθεση “Αθήνα. Η Πόλη μου” την οποία επιμελήθηκε ο καθηγητής τους Γιάννης Γιαννακόπουλος.
Creative Photography: έκθεση φωτογραφίας από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο Ρομάντσο
06.06.2016 12:51
Για μια ακόμα χρονιά, οι νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες του τομέα Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αναμένεται να κερδίσουν τις εντυπώσεις  στην έκθεση φωτογραφίας, που διοργανώνεται προς τιμήν τους στο Πολιτιστικό Κέντρο ”Romantso”.