Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Έκθεση φωτογραφίας, στην αυλή του καλλιτεχνικού καφενείου Αχαρνών

Έκθεση φωτογραφίας, στην αυλή του καλλιτεχνικού καφενείου Αχαρνών

Η ομάδα καλλιτεχνικής φωτογραφίας του καλλιτεχνικού καφενείου Αχαρνέων, παρουσιάζει έκθεση φωτογραφίας, στην αυλή του καφενείου, η οποία διαρκεί από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου 2013.


Συνάντηση διαφορετικών ανθρώπων με κοινό γνώμονα τη φωτογραφία. Ανθρώπων που ολοκλήρωσαν την πρώτη φωτογραφική πράξη προβάλλοντας τη μοναδικότητα της αισθητικής και των συναισθημάτων τους. Η γνώση της φωτογραφίας ως τεχνικό μέσο δεν αποτελεί τον στόχο του ταξιδιού μας, αλλά το μέσο για την προσωπική έκφραση!

Η μοναδικότητα, η σύλληψη μιας στιγμής μέσα στο άπειρο που δεν έχει συμβεί παρα μόνο μια φορά... το συμβάν που αποτυπώνεται μέσα στην προσωπική οπτική αντίληψη. Στον κόσμο μας, στον κόσμο της φωτογραφίας, τα αντικείμενα, τα πρόσωπα χρησιμοποιούνται με τρόπο τετοιο όχι απαραίτητα για να απεικονίσουν την αλήθεια της δεδομένης στιγμής, όσο για να αποτυπώσουν την αλήθεια του ίδιου του φωτογράφου μέσα από την μοναδικότητα του δικού του κόσμου!

Σχετικές ειδήσεις
Drops of Breath: Έκθεση φωτογραφίας στην Πλάκα
05.08.2016 17:22
Η έκθεση φωτογραφίας Drops of Breath, της πρώτης υποβρύχιας παράστασης χορού παγκοσμίως, θα παραμείνει στο Yiasemi Café Bistrot έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2016.
Ετήσια έκθεση της Ομάδας Φωτογραφίας Δήμου Καλλιθέας
27.06.2016 15:12
H Ομάδα Φωτογραφίας Δήμου Καλλιθέας κλείνει φέτος 25 χρόνια και σας προσκαλεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 στα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας με βασικό θέμα τον "Τόπο", μέρος της τριλογίας "Χρόνος- Τόπος- Λόγος".
Creative Photography: έκθεση φωτογραφίας από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο Ρομάντσο
06.06.2016 12:51
Για μια ακόμα χρονιά, οι νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες του τομέα Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αναμένεται να κερδίσουν τις εντυπώσεις  στην έκθεση φωτογραφίας, που διοργανώνεται προς τιμήν τους στο Πολιτιστικό Κέντρο ”Romantso”.
17 Νέοι Φωτογράφοι σε μία έκθεση φωτογραφίας στο Cinemarian
28.04.2016 13:00
Η Φωτογραφική Ομάδα Πορτοκαλί Κλείστρο παρουσιάζει στο Cinemarian 17 Νέους Φωτογράφους σε μία κοινή έκθεση φωτογραφίας.
Παιδί και Κόσμος: έκθεση φωτογραφίας στο Ρομάντσο
30.03.2016 10:10
H firefly, μια ομάδα δράσης που έχει ως στόχο την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, διοργανώνει την έκθεση φωτογραφίας «Παιδί και Κόσμος», στηρίζοντας έμπρακτα εκείνους που βρίσκονται δίπλα στους πρόσφυγες.