Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Φωτεινή Βελεσιώτου και Λιζέτα Καλημέρη, στο Μουσικό Προαύλιο Badminton 2013 (ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ)

Φωτεινή Βελεσιώτου και Λιζέτα Καλημέρη, στο Μουσικό Προαύλιο Badminton 2013 (ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ)

Η συναυλία της Φωτεινής Βελεσιώτου και της Λιζέτας Καλημέρη , που είχε προγραμματιστεί στο Μουσικό Προαύλιο Badminton για την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013, αναβάλλεται λόγω της βροχής που προβλέπεται για εκείνη την ώρα και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013, την ίδια ώρα. 

 

Στα πεύκα και στα έλατα - Από τον Γιώργο Καζαντζή στον Γιάννη Παπαϊωάννου

Δύο τραγουδίστριες με κοινή καταγωγή και παρόμοια κοινωνικά και καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα.

 

Δύο συναρπαστικές φωνές που κατέχουν περίοπτη θέση στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι, συναντιούνται για μία μοναδική συναυλία στη σκηνή του Μουσικού Προαυλίου.

 

Μία συναυλία όπου στο πρώτο μέρος θα ακουστούν τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία , όπως τα: «Ήτανε αέρας», «Μέλισσες», «Παραβάτες», «Γυάλινη χαρά», «Σαλώμη», «Φόνισσες» κ.α. Στο δεύτερο μέρος θα αποδώσουν σπουδαία διαχρονικά άσματα του κορυφαίου μας λαϊκού συνθέτη Γιάννη Παπαϊωάννου (1914-1972).

 

Τραγούδια όπως τα: «Άνοιξε, άνοιξε», «Πέντε Έλληνες στον Άδη», «Βαδίζω και παραμιλώ», «Πριν το χάραμα», «Σβήσε το φως να κοιμηθούμε» κ.ά.

 

Παίζουν:

Δημήτρης Μαργιολάς: μαντολίνο, μπαγλαμά, λαούτο

Δήμος Πολυμέρης: ακορντεόν

Γιώτης Σαμαράς: κιθάρα

 

Μουσικό Προαύλιο του Badminton

Σχετικές ειδήσεις
Ο Oρφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Kremlino
19.01.2017 10:08
Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται φέτος ξανά.
Ο Oρφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Σταυρό του Νότου Plus
09.11.2016 10:02
Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται φέτος ξανά, στο Σταυρό του Νότου Plus.
Η Φωτεινή Βελεσιώτου στο Θέατρο Πέτρας
25.05.2016 10:00
Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει να μας εκπλήσσει θετικά με τις επιλογές και την καλλιτεχνική προσφορά της στο χώρο της μουσικής.
20 χρόνια συνεργασίας: Ο Γιώργος Καζαντζης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Μύλος Club
09.05.2016 12:29
Ο Γιώργος Καζαντζης και η Λιζέτα Καλημέρη μετά την πρώτη τους γνωριμία στην “πνοή του ανέμου το 1995 πάλι μαζί την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 στο Mylos Club.
Ο Oρφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Σταυρό του Νότου Plus
11.03.2016 12:38
Αμοιβαία εκτίμηση και θαυμασμός ενώνουν τον Ορφέα Περίδη με τη Λιζέτα Καλημέρη. Στοιχεία που τους φέρνουν ξανά στη σκηνή του Σταυρού του Νότου plus, για μια σειρά παραστάσεων που ξεκινούν την Πρωταπριλιά και θα συνεχιστούν τις Παρασκευές του Απριλίου.