Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014

Μουσικο-θεατρική παράσταση Μάνιας Παπαδημητρίου, Η Μνήμη και τα συνεπακόλουθά της

Εκτύπωση
Μουσικο-θεατρική παράσταση Μάνιας Παπαδημητρίου, Η Μνήμη και τα συνεπακόλουθά της

Στο νέο χώρο πολιτισμού που εγκαινιάστηκε στη Νέα Ιωνία, έργο του συλλέκτη Γιώργου Βογιατζόγλου , εντάσσονται παράλληλα με την έκθεση του Αλέκου Κυραρίνη σημαντικά αφιερώματα, πολιτιστικές και εκπαιδευτικές  εκδηλώσεις.

 

Η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου , με κείμενα δικά της, και συνοδεία του Άρη Γραικούση στο πιάνο , παρουσιάζει την θεατρική δράση «Η μνήμη είναι χημεία και όταν γράψει κάτι στην ψυχή του ενήλικα δεν ξεγράφει όσο κι αν το θέλουν οι εποχές».

Εκτύπωση
Σχετικές ειδήσεις
Interview, μία μαύρη κωμωδία στην Πινακοθήκη Βογιατζόγλου
24.02.2014 11:29
Η Πινακοθήκη Γιώργου Ν. Βογιατζόγλου υποδέχεται την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:00 τη θεατρική ομάδα «Εμείς» που ανεβάζει την κοινωνικοπολιτική μαύρη κωμωδία «Interview».
Περί έρωτα: θεατρική παράσταση στο Θέατρο Χυτήριο
12.02.2014 14:44
Το Μεταμορφωτικό Θέατρο παρουσιάζει την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, μία ημέρα πριν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, τη θεατρική παράσταση «Περί έρωτα» που απαντάει στα θεμελιώδη ερωτήματα μέσω της εμπειρίας της ανθρωπότητας εδώ και 2000 χρόνια.
Μια θεατρική παράσταση για τον ... ύπνο, στο Θέατρο Olvio
03.01.2014 11:53
Η Ελληνική Εταιρία ΗΕΓραφίας και Κλινικής Νευροφυσιολογίας παρουσιάζει μια θεατρική παράσταση για τον ύπνο με τίτλο "Τι θα γίνει; Θα κοιμηθούμε απόψε;", στο Θέατρο Olvio.
Μία ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση στη Πινακοθήκη Βογιατζόγλου!
20.12.2013 10:44
Η Πινακοθήκη Γιώργου Ν. Βογιατζόγλου με αφορμή την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων σας καλεί στην ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση “Διάλογοι για τα πιο παράξενα Χριστούγεννα της ζωής μας”, με τον Ηλία Κουνέλα και τη Μάνια Παπαδημητρίου.
Κ. Π. Καβάφης: Επάγγελμα Ποιητής: παράσταση από την ομάδα ΘΕ.ΑΜ.Α. (Θέατρο ΑμεΑ)
22.11.2013 17:10
Ο Δήμος Μεταμόρφωσης και η Κοινωφελής Επιχείρησή του σε συνεργασία με την επαγγελματική ομάδα Θε.αμ.α. (Θέατρο Ατόμων με Αναπηρία) στα πλαίσια της «3 Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία» και «Έτος Καβάφη 2013» - υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού - παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση «Κ. Π. Καβάφης: Επάγγελμα Ποιητής», βασισμένη σε δραματοποίηση κειμένων και πεζών ποιημάτων του Κ. Π. Καβάφη.