Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Jazz Knot Quintet Live στο Floral

Jazz Knot Quintet Live στο Floral

Το Jazz Knot Quintet είναι ένα σχήμα που κινείται στον χώρο της μοντέρνας jazz, συνδυάζοντας ιδανικά τον ήχο του βιμπραφώνου, του σαξόφωνου και...

τη μελωδικότητα της κιθάρας με τη δυναμική του μπάσου και των ντραμς.

Μια ξεχωριστή βραδιά για τους λάτρεις της καλής τζαζ μουσικής, την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στο Floral στα Εξάρχεια.


Θεοδόσιος Κοσμίδης (κιθάρα), Δημήτρης Παντελιάς (σαξόφωνο), Βαγγέλης Παρασκευαϊδης (βιμπράφωνο), Μιχάλης Ευδαίμων (μπάσο), Δημήτρης Κλωνής (τύμπανα).

Σχετικές ειδήσεις
Οι Next Step Quintet live στο Duende Jazz Bar
08.04.2016 10:28
Οι Next Step Quintet θα εμφανιστούν για ένα live την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, στο Duende Jazz Bar, στη Θεσσαλονίκη.
Οι Next Step Quintet live στο ΙΛΙΟΝ plus
30.03.2016 11:29
Το ότι οι Next Step Quintet είναι από τις σημαντικότερες, αν όχι η σημαντικότερη, από τις δυνάμεις της νέας γενιάς της ελληνικής jazz σκηνής ήρθε να επιβεβαιώσει η διάκριση που απέσπασαν μόλις πρόσφατα στον διεθνή διαγωνισμό «Made In New York Jazz Competition».
Οι Next Step Quintet live στο Κελάρι ATHENAEUM
15.03.2016 12:36
Οι Next Step Quintet, με φρέσκο ήχο και πάθος για τη μουσική θεωρούνται από πολλούς ως η πιο «hot jazz μπάντα» της ολοένα αναπτυσσόμενης ελληνικής jazz σκηνής. Η μουσική τους αντανακλά εμφανώς όλη τη γκάμα των αναφορών – επιρροών τους. Το αποτέλεσμα είναι, με γοητευτικό τρόπο, προκλητικό. 
Power Quintet All Star live στο Half Note
26.02.2016 16:34
Ο μεγάλος τρομπετίστας της νέας jazz γενιάς Jeremy Pelt παρουσιάζει στο Half Note το Power Quintet, ένα σούπερ γκρουπ στο οποίο συμμετέχει η αφρόκρεμα της post-bop Νεοϋορκέζικης jazz.
Next Step Quintet: διάκριση στον Διαγωνισμό
24.02.2016 12:11
Οι Next Step Quintet ανακηρύχτηκαν νικητές στην κατηγορία "Small Band", στο πλαίσιο του Διαγωνισμού "Made in New York Jazz Competition".