Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Ο εφιάλτης μιας δεξίωσης, στο Βρυσάκι

Ο εφιάλτης μιας δεξίωσης, στο Βρυσάκι

Ο Χώρος Τέχνης και Δράσης Βρυσάκι παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση της Ζωής Ξανθοπούλου με τίτλο «Ο εφιάλτης μιας δεξίωσης»…

… για 4 παραστάσεις, στις 11-14 Οκτωβρίου 2012.


Κατά τη διάρκεια μιας δεξίωσης, σ έναν αόριστο χρόνο και τόπο, οι καλεσμένοι διακατέχονται από έναν αλλόκοτο φόβο ενός μελλοντολογικού εφιάλτη. Πρόκειται για προαίσθημα, για όνειρο, για πλεκτάνη ή μια πραγματικότητα που ηθελημένα αγνοούν; Υπάρχει περίπτωση να σταματήσει μια εμμονή;


Συντελεστές:
Κείμενο /σκηνοθεσία : Ζωή Ξανθοπούλου
Επιμέλεια γραφιστικών : Γιώργος Καραχρήστος
Παίζουν : Ζωή Γανωτή, Σταύρος Δάλκος, Σταύρος Μπαφέτης, Αλεξάνδρα Χασάνι


Με την υποστήριξη της  Αθηναϊκής  Μυθοποιίας
 

Σχετικές ειδήσεις
Φιλοκτήτης, του Γιάννη Ρίτσου για λίγες παραστάσεις στο Βρυσάκι
30.08.2016 13:49
Η Σίσσυ Παπαθανασίου συναντά τον Ένκε Φεζολλάρι και μας παρουσιάζουν τον Φιλοκτήτη του Γιάννη Ρίτσου: η παράσταση που παρουσιάστηκε στο «ELAIώNAS Festival 2016» και, στη συνέχεια, ταξίδεψε στο Φεστιβάλ Βόλου και στο Bουκουρέστι στο UNDERCLOUD - Festival de Teatru Independent de Orice, έρχεται στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης: από τις 5 Σεπτεμβρίου, και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, για 8 μόνο παραστάσεις.
Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα (reloaded): παράταση παραστάσεων στο Βρυσάκι
01.07.2016 10:45
Μέχρι τις 27 Ιουλίου, η Μπερνάρντα Άλμπα θα υποδέχεται το κοινό στο σπίτι της: η παράσταση που κέρδισε θεατές, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, θεατρόφιλους και μη, το ασφυτικό καλοκαίρι του 2015, επέστρεψε ανανεωμένη στο Βρυσάκι, Χώρο Τέχνης & Δράσης και –λόγως επιτυχίας- συνεχίζει και τον Ιούλιο: κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στην πιο όμορφη αυλή της Αθήνας, κάτω από την Ακρόπολη.
Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα (reloaded) ξανά στο Βρυσάκι
20.05.2016 10:46
Η παράσταση που κέρδισε θεατές, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, θεατρόφιλους και μη, το ασφυτικό καλοκαίρι του 2015, επιστρέφει τον Ιούνιο στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης: Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα θα ανοίξει την πόρτα του για τον Ιούνιο, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στην πιο όμορφη αυλή της Αθήνας κάτω από την Ακρόπολη.
Μαύρο Γιασεμί, της Μαρίας Μαραγκουδάκη στο Βρυσάκι
02.02.2016 09:58
Το Βρυσάκι φιλοξενεί το έργο της Μαρίας Μαραγκουδάκη, με τίτλο Μαύρο Γιασεμί, για λίγες παραστάσεις από τις 6 Φεβρουαρίου 2016.
Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης, μια μουσική παράσταση στο Vault
30.11.2015 11:07
Ο Πολυχώρος VAULT παρουσιάζει την μουσική παράσταση “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ”, μια σκοτεινή μουσική ιστορία, εμπνευσμένη από το Nightmare Before Christmas, του Tim Burton, από την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 και κάθε Παρασκευή, έως 8 Ιανουαρίου 2016 (για 6 παραστάσεις).