Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Πρώτες ακροάσεις από τη Μικρή Άρκτο στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή

Πρώτες ακροάσεις από τη Μικρή Άρκτο στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή

Το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή σε συνεργασία με τη Μικρή Άρκτο, το Audiophile Club of Athens και το περιοδικό Jazz & Tζαζ …

έχει την ευχαρίστηση να σας καλέσει σε μια ξεχωριστή βραδιά μουσικής εμπειρίας τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012, στις 8:00 μ.μ. με προσκεκλημένο τον νορβηγό πιανίστα και συνθέτη Tord Gustavsen.

 

Παράλληλα, θα έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στο ανανεωμένο Art Shop του Ιδρύματος με πρωτότυπα και πολλαπλά έργα τέχνης, κοσμήματα και κατασκευές που εκθέτουν οι:

 

Ελένη Αγγέλου, Κάτια Βαρβάκη, Μάριος Βουτσινάς , Ανδρέας Γεωργιάδης , Πέννυ Γκέκα, Ειρήνη Γκόνου, Τάνια Δημητρακοπούλου 

 

Άννα Θεοχαράκη , Αντώνης Καστρινάκης, Paula Lakah, Καλλιρόη Μαρούδα, Αλίνα Μάτσα, Στέλλα Μελετοπούλου, Ντίμη Μπιτσάκου, Γεωργία Μπλιάτσου, Ντόλυ Μπουκογιάννη, Τζώρτζης Ντελής, Μίλτος Παντελιάς, Απόστολος Παπαγεωργίου, Γεύσω Παπαδάκη, Γιάννης Παπαδόπουλος, Άσπα Παπαλεξανδρή, Γιάννης Σκουλάς και Βάσω Τρίγκα.  

 

Επιμέλεια: Ίρις Κρητικού

 


Στο Art Shop του Ιδρύματος θα βρείτε ακόμη επιλεγμένες εκδόσεις και CD της Μικρής Άρκτου, καθώς και άλλες εκδόσεις τέχνης και συλλεκτικά αντικείμενα.

 

Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τα πρώτα σεμινάρια , εργαστήρια και βραδιές αφήγησης για μικρούς και μεγάλους που θα λειτουργήσουν στο Ίδρυμα Τσιχριτζή κατά την εαρινή περίοδο. 
 

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργης Χριστοδούλου παρουσιάζει τον
13.01.2017 14:28
O Ιανός και η Μικρή Άρκτος σας προσκαλούν στη συναυλία του Γιώργη Χριστοδούλου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου - CD που εκδόθηκε από τη Μικρή Άρκτο με τίτλο «Ο Αττίκ στο Παρίσι». Θα μας ταξιδέψει με γνωστά αλλά και άγνωστα τραγούδια του Αττίκ στις παρισινές γειτονιές των αρχών του 20ου αιώνα.
Ο Αττίκ στο Παρίσι, με τον Γιώργο Χριστοδούλου στο θέατρο Άλφα
29.11.2016 10:52
Το Θέατρο Άλφα/Ιδέα και η Μικρή Άρκτος σας προσκαλούν στη συναυλία του Γιώργη Χριστοδούλου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου – CD που εκδόθηκε από τη Μικρή Άρκτο με τίτλο «Ο Αττίκ στο Παρίσι».
Η Στέγη παρουσιάζει το Breakfast Club σε τρεις περίπατους - συναυλίες
13.04.2016 15:41
Το λονδρέζικο κουαρτέτο Breakfast Club, σε συνεργασία με μια ομάδα αρχιτεκτόνων, φωτογράφων, εικαστικών και ηθοποιών, προ(σ)καλεί τους κατοίκους της Αθήνας να αγκαλιάσουν ξανά το δημόσιο χώρο της πόλης, μέσω τριών αστικών περιπάτων-συναυλιών.
Τα πατώματα από το δίσκο Προσωπικόν των Μιχάλη και Παντελή Καλογεράκη
10.03.2016 17:07
Τα πατώματα, είναι το πρώτο τραγούδι γνωριμίας με την ολοκληρωμένη δισκογραφική εργασία των Μιχάλη και Παντελή Καλογεράκη που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο από τη Μικρή Άρκτο με τίτλο Προσωπικόν.
2=4: Ανδρέου, Καρούνης, Λεγάκη και Παρασκευάκος ζωντανά στον Ιανό
08.02.2016 15:48
Η Μικρή Άρκτος παρουσιάζει στις 12, 13 και 20 Φεβρουαρίου 2016 στον Ιανό, τη συνεργασία του Γιώργου Ανδρέου με τον Ζαχαρία Καρούνη, την Κορίνα Λεγάκη και τον Σπύρο Παρασκευάκο.