Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Mal και Horsnah στη Knot Gallery

Mal και Horsnah στη Knot Gallery

H "K)NØTmusic" παρουσιάζει τους Mal και τους Horsnah στη Knot Galley για μια μοναδική, κοινή τους εμφάνιση την Τετάρτη …

29 Φεβρουαρίου 2012 στις 21.00.


 

mal

Οι mal σχηματίστηκαν το 2011 στο Σαο Πάολο της Βραζιλίας. Στη μουσική τους προσεγγίζουν και αποδομούν τη νορβηγική παράδοση του Black Metal χρησιμοποιώντας τις τεχνικές και τα μέσα της ηλεκτρακουστικής μουσικής καταλήγοντας σε ένα ιδιαίτερο ηχητικό αποτέλεσμα.

http://soundcloud.com/malmalmal
http://mal.demellotiago.com/

 

 

Horsnah

Οι Horsnah είναι ένα αθηναϊκό πειραματικό ντουέτο που κινείται στο ευρύτερο μουσικό πεδίο της noise. Με τον ηχητικό διάλογο ως κύριο εκφραστικό εργαλείο επικαλύπτουν την ομιχλώδη psychedelic drone βάση τους με θεατρικά φωνητικά και αφηρημένα ηχοτεχνήματα σε μια εξερεύνηση της μουσικής δομής και της ακραίας ηχητικής εμπειρίας.

http://soundcloud.com/horsnah


  

Σχετικές ειδήσεις
Η Βασιλική Ορχήστρα Κονσέρτχεμπαου του Άμστερνταμ υπό τον Ντανιέλε Γκάττι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
17.10.2016 17:16
Η Βασιλική Ορχήστρα Κονσέρτχεμπαου του Άμστερνταμ (Royal Concertgebouw Orchestra of Amsterdam-RCO), στο πλαίσιο της περιοδείας της RCO Μeets Europe, θα πραγματοποιήσει μία και μοναδική εμφάνιση την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Η Φιλαρμονική του Βερολίνου, υπό τον μαέστρο Τουγκάν Σοχίεφ στο Μέγαρο Μουσικής
11.10.2016 12:29
Ενάμιση χρόνο μετά την εμφάνισή της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για το Κοντσέρτο της Ευρώπης, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Βερολίνου, ένα από τα καλύτερα μουσικά σύνολα του κόσμου, επιστρέφει για μία και μοναδική συναυλία την Κυριακή 16 Οκτωβρίου (ώρα έναρξης 20:30) στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.
Ο Λευτέρης Βενιάδης παρουσιάζει Γεώργιο Σουρή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
07.07.2016 10:42
Ο Λευτέρης Βενιάδης στα πλέσια του Φεστιβάλ Αθηνών, παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μια μουσική και σκηνική σύνθεση, βασισμένη στην ποίηση του Γεωργίου Σουρή για φωνητικό σύνολο, νεανική χορωδία, μουσικό σύνολο και δύο ηθοποιούς στις 14 & 15 Ιουλίου 2016.
Ο Βασίλης Γισδάκης και ο Δαμιανός Πάντας ζωντανά στη μουσική σκηνή Σφίγγα
28.04.2016 13:58
Ο Βασίλης Γισδάκης με τον συνθέτη Δαμιανό Πάντα έρχονται για μία μοναδική εμφάνιση στη μουσική σκηνή "Σφίγγα" την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
02.03.2016 15:26
H συνάντηση που έγινε talk of the town το φετινό χειμώνα, που ενθουσίασε κοινό και δημοσιογράφους, όχι μόνο σαν μουσική παράσταση αλλά και σαν καινούργια καλλιτεχνική πρόταση, έρχεται για μία μοναδική εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.