Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Το συγκρότημα του Νικήτα Βοστάνη και οι Encandia στο Φεστιβάλ Τήνου

Το συγκρότημα του Νικήτα Βοστάνη και οι Encandia στο Φεστιβάλ Τήνου
Το συγκρότημα του Νικήτα Βοστάνη παίζει τραγούδια των: Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, Μούτση, Λοΐζου, Κουγιουμτζή, …

Ξυδάκη, Σταυριανού, Παπαδημητρίου , Θαλασσινού, Περίδη και του ίδιου του συνθέτη, τη Δευτέρα 1η Αυγούστου στον πανέμορφο Πύργο στην Τήνο.

 

Τραγουδούν: Κώστας Μάντζιος, Μελίσσα Μαρκαντωνάτου και Κώστας Κοντογιάννης.
Είσοδος: ελεύθερη

 

 

Την επόμενη μέρα τη μουσική σκυτάλη παίρνουν οι Encardia. Το συγκρότημα υποδέχεται την Anna Cinzia Villani από την Ιταλία. Μια μεγάλη παρέα που εδώ και επτά χρόνια δονείται με απίστευτο πάθος στους ρυθμούς της Σαλεντινής γης (Νότιος Ιταλία). Η σκηνή μεταβάλλεται σε χώμα και γη, τα φώτα σε φωτιά κι οι θεατές , το κομμάτι ενός ονείρου που είθε κα να μην τέλειωνε ποτέ. Κέφι, χορός και χαρά είναι τα χαρακτηριστικά της βραδιάς αυτής.


Τρίτη 2 Αυγούστου, ΒΟΛΑΞ, ΤΗΝΟΣ, είσοδος: 10 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις
Sold out - Ο Γιώργος Νταλάρας με τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή στο Βεάκειο Θέατρο
31.08.2016 10:06
Τα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη Σταύρου Κουγιουμτζή θα φέρει στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, στη μοναδική στάση της περιοδείας του στην Αττική ο Γιώργος Νταλάρας.
Τον Απόλλωνα και τον Διόνυσο: Ο Βασίλης Λέκκας στο Φεστιβάλ Τήνου 2016
10.08.2016 14:31
Ο Βασίλης Λέκκας, στις 11 Αυγούστου 2016, ερμηνεύει για τους φίλους του Φεστιβάλ Τήνου τραγούδια με λυρικό και επαναστατικό περιεχόμενο.
Ο Γιώργος Νταλάρας ταξιδεύει στην Ελλάδα με τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή
16.06.2016 10:02
Με τα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη Σταύρου Κουγιουμτζή θα μας ταξιδέψει ο Γιώργος Νταλάρας το φετινό καλοκαίρι με οδηγό την μεγάλη αγάπη του για τον «αγαπημένο συνθέτη της ζωής του».
Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά Σταύρο Κουγιουμτζή στην Ακτή Πειραιώς
29.03.2016 16:16
Άσε με πάλι να σου πω... Ο Γιώργος Νταλάρας στην Ακτή Πειραιώς τραγουδάει τα μεγάλα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή με τους Θοδωρή Κοτονιά, Βασιλική Καρακώστα και Ασπασία Στρατηγού για τέσσερις συναυλίες στις 15-16 και 22-23 Απριλίου 2016 και 7 Μαΐου 2016.
Φύλαξα τ΄ όνειρο: διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από την MINOS-EMI
29.03.2016 12:07
Κυκλοφορεί από την ΜΙΝΟS-ΕΜΙ ένα διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, τραγούδια που κατέχουν θέση ελληνικού ύμνου αφού ταξίδεψαν και γνώρισαν την μουσική μας σε όλο τον κόσμο, αλλά και τραγούδια λιγότερα γνωστά που πάντα όμως εμπεριέχουν την ιδιοφυή προσέγγιση του δημιουργού τους.