Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

A Marlene Dietrich Dialogue, Broken Nails

A Marlene Dietrich Dialogue, Broken Nails
Η Αννα Σκούμπικ παρουσιάζει στο Booze Cooperativa τη ζωή και την πορεία της Marlene Dietrich τα τελευταία 13 χρόνια πριν το θάνατό της, μέσα από μία δική της παράσταση , με τίτλο A Marlene Dietrich Dialogue, Broken Nails.

Η Αννα Σκούμπικ παρουσιάζει στο Booze Cooperativa τη ζωή και την πορεία της Marlene Dietrich τα τελευταία 13 χρόνια πριν το θάνατό της, μέσα από μία δική της παράσταση, με τίτλο A Marlene Dietrich Dialogue, Broken Nails.

Η ζωή και η πορεία της Marlene Dietrich έχει επηρεάσει άμεσα, ή έμμεσα την καλλιτεχνική πραγματικότητα του εικοστού αιώνα αφήνοντας πίσω της ένα καταιγισμό φημών, μετά από μία πολυτάραχη κι αινιγματική ζωή κι ένα ακόμα πιο αμφιλεγόμενo τέλος.

Η Αννα Σκούμπικ, παρουσιάζει τα τελευταία 13 χρόνια της ζωής της διάσημης ηθοποιού, μέσα από τα μάτια της βοηθού-συντρόφου της.

Δημιουργεί ένα μείγμα ανθρώπινης δύναμης, συναισθηματισμού, απώλειας και ωριμότητας με μόνα σκηνικά της ένα μπαούλο και μία κούκλα ανθρώπινων διαστάσεων.

Χρησιμοποιεί τη μουσική και το τραγούδι, τα μέσα της ίδιας της Dietrich, για να μας μεταφέρει τα βιώματα και τις σκέψεις αυτής της αλησμόνητης γυναίκας.

H Αννα Σκούμπικ φέτος το καλοκαίρι θα παρουσιάσει την παράσταση αυτή στη Σκωτία ενώ στο παρελθόν έχει παρουσιάσει δουλειά της στην Πολωνία, στο Παρίσι, και σε διάφορες άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Info
A Marlene Dietrich Dialogue, Broken Nails
Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα
Τηλ.: 211 4000863
Από 5 έως 15 Μαΐου
Καθημερινά στις 22.00
Εισιτήριο: 12 ευρώ
Διάρκεια: 60 λεπτά

Σχετικές ειδήσεις
Παράσταση για τη Ρόζε Άουσλεντερ στο Booze Cooperativa
15.02.2017 11:57
Στο πλαίσιο των παραστάσεων "Οι Αιρετικές Γυναίκες της Λογοτεχνίας" το Booze Cooperativa φιλοξενεί μία παράσταση για την ποιήτρια Ρόζε Άουσλεντερ.
Τελευταία στοιχήματα, από την Ομάδα Θέατρου
01.02.2017 14:55
Η Ομάδα Θεάτρου «δήλος» παρουσιάζει την παράσταση «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ!» στο θέατρο Underground από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, για 8 μόνο παραστάσεις.
Τελευταία παράσταση για την «Αντιγόνη» σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη στο Βεάκειο Θέατρο
13.09.2016 10:40
Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου θα δοθεί στο Βεάκειο Θέατρο η τελευταία παράσταση της «Αντιγόνης» του Σοφοκλή που σκηνοθέτησε ο Θέμης Μουμουλίδης και δεν πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου λόγω των καιρικών συνθηκών. Αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τη διαχρονικότητα και τη δύναμη του Σοφόκλειου λόγου, η παράσταση -που παρουσιάστηκε για δεύτερη χρονιά- είχε συγκινητική υποδοχή σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο όπου παίχτηκε κερδίζοντας θερμά επαινετικά σχόλια από κοινό.
Η τελευταία μαγνητοταινία του Κραπ: Νέος κύκλος παραστάσεων στο Bios
09.05.2016 15:55
Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος του κοινού η παράσταση Η τελευταία μαγνητοταινία του Κραπ, του Σάμουελ Μπέκετ, επαναλαμβάνεται για 2 μόνο εβδομάδες από τις 20 Μαΐου 2016 στο Bios.
Η Γυναίκα της Ζάκυνθος, του Δ. Σολωμού στο Booze Cooperativa
17.03.2016 11:40
Το Booze Cooperativa μας προσκαλεί στην παράσταση Η Γυναίκα της Ζάκυθος, το έργο του Διονύσιου Σολωμού, σε σκηνοθεσία και ερμηνεία της Φωτεινής Καπελλάκη και της Κατερίνας Παπαγεωργίου.