Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Easter Eggs: Έκθεση στο Athens Plaza

Easter Eggs: Έκθεση στο Athens Plaza
Με τίτλο «EASTER EGGS» λειτουργεί η συμβολική ομαδική εικαστική δράση στο Lobby του Ξενοδοχείου  N.J.V. Athens Plaza στο Σύνταγμα. Πασχαλινά αυγά,

κατασκευασμένα ή ζωγραφισμένα από εικαστικούς καλλιτέχνες με διάφορα πλαστικά μέσα και υλικά δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων εικαστικών δράσεων του ATHENS PLAZA. Συνεχίζοντας το θετικό μήνυμα των «BOXING DAYS» που πολλοί από εσάς επισκεφτήκατε τα Χριστούγεννα, τα έργα θα πωλούνται κατά τη διάρκεια της έκθεσης (και έως τις 30/4) από τους καλλιτέχνες και μέρος των εσόδων θα δωριθεί στην Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου (Ε.ΨΥ.ΠΕ.). 

 

 

Επιμέλεια έκθεσης: Ίρις Κρητικού

 

Επιμέλεια χώρου: Μάριος Βουτσινάς

 

 

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες: Έφη Βάγκνερ, Μάριος Βουτσινάς, Σάββας Γεωργιάδης , Ειρήνη Γκόνου, Άννα Γρηγόρα, Τάνια Δημητρακοπούλου, Κωνσταντίνος Έσσλιν, Αλεξία Ευσταθοπούλου, Ειρήνη Κανά , Πέτρος Καραβέβας, Ελένη Καραγιάννη, Αλίνα Μάτσα, Γιάννης Μπεκιάρης, Χαρίτων Μπεκιάρης, Γεωργία Μπλιάτσου, Γιώργος Μπουκής, Ντόλλυ Μπουκογιάννη, Τζώρτζης Ντελής, Έλενα Παπαδημητρίου , Κώστας Παππάς , Αφροδίτη Σεζένια, Βασίλης Σούλης, Έφη Σούτογλου, Μαρίνα Στελλάτου, Μαρία Τσάγκαρη, Πάβλος Χαμπίδης, Βάσω Ψαράκη

Σχετικές ειδήσεις
Έρως Ήρως: ομαδική εικαστική έκθεση στο Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου
08.02.2017 15:05
Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 στις 19.00 εγκαινιάζεται στο Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου η ομαδική εικαστική έκθεση Έρως Ήρως σε επιμέλεια της ιστορικού τέχνης Ίριδας Κρητικού και οργάνωση του Ιδρυτή του Μουσείου και συλλέκτη Κωστή Σχιζάκη
Εικαστική έκθεση του Σ.Κ.Ε.Τ.Κ.Ε. στο Πολιτιστικό Κέντρο
08.02.2017 10:18
Έως και τις 15 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας - Σ.Κ.Ε.Τ.Κ.Ε. ταξιδεύει 82 καλλιτέχνες του στην πρωτεύουσα Αθήνα.
ΜΕΘΕΞΙΣ: Ομαδική εικαστική έκθεση στην Dépôt Αrt gallery
13.12.2016 15:34
Η Dépôt Αrt gallery εγκαινιάζει την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου και ώρες 19:00 έως 23:00 την ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα " Μ Ε Θ Ε Ξ Ι Σ " σε επιμέλεια Κωνσταντίνου Βαφειάδη.
Η περίπτωση Καποδίστρια: oμαδική εικαστική έκθεση στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο
06.10.2016 12:16
Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 στις 20.00 εγκαινιάζεται στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο η ομαδική εικαστική έκθεση Η Περίπτωση Καποδίστρια σε επιμέλεια της Ίριδας Κρητικού. Η έκθεση αποτελεί ένα μικρό αφιέρωμα στον σπουδαίο Έλληνα πολιτικό Ιωάννη Καποδίστρια, όπου ζωγραφικά και γλυπτά έργα διακεκριμένων και ανερχόμενων Ελλήνων εικαστικών συνομιλούν με αντικείμενα του Κυβερνήτη από τις συλλογές του Μουσείου.
Animalia: Ομαδική εικαστική έκθεση στην Αίθουσα Τέχνης Ιανός
05.10.2016 15:30
Η IANOS Αίθουσα Τέχνης υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μικρής Άρκτου και την επιμέλεια της Ίριδας Κρητικού ξεκινά τον πέμπτο χρόνο λειτουργίας της με μία ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα την εννοιολογικό και συναισθηματικό ρόλο των ζώων στη σύγχρονη τέχνη.