Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Η Μαριώ και ο Παύλος Κοντογιαννίδης στο micro FIX στη Θεσσαλονίκη

Η Μαριώ και ο Παύλος Κοντογιαννίδης στο micro FIX στη Θεσσαλονίκη
Ένα μουσικό πρόγραμμα , με τη μοναδική Μαριώ και τον πολύπλευρο και πολυτάλαντο ηθοποιό Παύλο Κοντογιαννίδη, παρέα

με τους Γιώργο Περαντάκο και Μαρίνα Δεληγιάννη, που θα μας ταξιδέψει με αγαπημένα τραγούδια λαϊκά και ρεμπέτικα,  σμυρναίικα και παραδοσιακά, θα ξεκινήσει από τις 18 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

 

Τους συνοδεύει εξαμελής ορχήστρα , ενώ στο μπουζούκι είναι ο Δημήτρης Λίβανος, συνθέτης και μόνιμος συνεργάτης της Μαριώς τα τελευταία χρόνια.

 


Την ενορχήστρωση του προγράμματος επιμελείται ο Παναγιώτης Παπαγεωργίου.

 

Η Μαριώ ανέβηκε για πρώτη φορά στο πάλκο σε ηλικία 13 χρόνων κι από τότε τραγουδάει σε χώρους της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας, της υπόλοιπης Ελλάδας αλλά και σε διεθνή φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο. Κυκλοφόρησαν δίσκοι της με τραγούδια σμυρναίικα, ρεμπέτικα, λαϊκά και έντεχνα. Μοναδική ερμηνεύτρια στα  ρεμπέτικα της Θεσσαλονίκης όπως «Ο μάγκας ξεχωρίζει», «Ο πράσινος ο μύλος», «Τρίτη Πέμπτη μακαρόνια» αλλά και στα λαϊκά της δεκαετίας του 50 και του 60 που διαδέχτηκαν τα ρεμπέτικα, η δικιά μας Μαριώ σε ένα ρεπερτόριο που αναδεικνύει την αστείρευτη ικανότητά της να μαγεύει, να επικοινωνεί, να ξεσηκώνει!

 

Η Μαριώ ξέρει να κάνει τη διασκέδαση και τη ψυχαγωγία του κοινού το απόλυτο ζητούμενο της βραδιάς!
Φέτος γιορτάζει 50 χρόνια στο τραγούδι και εκτός από την περιοδεία της κυκλοφορεί και το CD με τίτλο «50 χρόνια διαδρομή», μια live ηχογράφηση με τα καλύτερά της τραγούδια.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies live στο Principal Club Theater
21.10.2016 14:35
Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies θα εμφανιστούν για ένα live στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, στο πλαίσιο των 51ων Δημητρίων.
Ο Γιάννης Χαρούλης live στο Φράγμα Θέρμης
30.08.2016 14:28
Μετά το καλοκαιρινό, μουσικό, ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα, ο Γιάννης Χαρούλης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για μία μοναδική συναυλία στο Φράγμα της Θέρμης , τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.
Ο Παύλος Παυλίδης για ένα acoustic live στη Σύρο
12.08.2016 14:46
Γνωστός στο ευρύ κοινό, σαν το κεντρικό πρόσωπο του συγκροτήματος θρύλος «Ξύλινα Σπαθιά», ο Παύλος Παυλίδης ξαναγυρνά στη Σύρο.
Σεργιάνι στις γειτονιές της Ελλάδας… με τρεις χορωδίες στη Σύρο
13.07.2016 12:09
Την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:00, στο Κηπάριο της Μεταμόρφωσης, υπό την αιγίδα του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, τρεις χορωδίες από το Άργος, τη Θεσσαλονίκη και την Ξάνθη σας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια απ' όλη την Ελλάδα.
Η Μαριώ και ο Λάμπρος Καρελάς στο «Ρυθμός Stage»
09.11.2015 16:42
Μία γνήσια ρεμπέτισσα και ένας εξαίρετος λαϊκός ερμηνευτής, δηλαδή η Μαριώ και ο Λάμπρος Καρελάς, ενώνουν τις φωνές και τα τραγούδια τους και εμφανίζονται στο «Ρυθμός Stage» για τέσσερις Παρασκευές, 11,18 και 25 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου.