Μετά την επιτυχία του «Εκεί, Εκεί στην Κόλαση», η Ab Ovo επιστρέφει με μια ξεκαρδιστική παράσταση με ζωντανή μουσική, χορό και στόχο την αγάπη, τον έρωτα και το νόημα της ζωής.

Μετά την επιτυχία του \»Εκεί, Εκεί στην Κόλαση\», η Ab Ovo επιστρέφει με μια ξεκαρδιστική παράσταση με ζωντανή μουσική, χορό και στόχο την αγάπη, τον έρωτα και το νόημα της ζωής.


Η σύλληψη-σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Σαρακατσάνη, τα σκηνικά του Adel Sanoussi, τα κοστούμια της Ζωής Ξεμαντήλωτου και του Φάνη Παυλόπουλου, οι φωτισμοί είναι του Γιάννη Κωνσταντακόπουλου, η μουσική του Αλέξη Ιωάννου και του Σπύρου Μοσχούτη. Την ευθύνη της χορογραφίας έχει η Ηρώ Αποστολέλλη.


Παίζουν: Λευτέρης Ελευθερίου, Βάσω Καβαλιεράτου, Μαρία Μπαλούτσου, Φάνης Παυλόπουλος, Γιάννης Σαρακατσάνης, Σωσώ Χατζημανώλη, Βάσω Χελά


Το ανανεωμένο θέατρο Χώρα, λόγω της πολυμορφικότητας και των δυνατοτήτων του, είναι ένα θέατρο υψηλών προδιαγραφών, μοναδικό στην Αθήνα. Στις ήδη υπάρχουσες σκηνές με τις νέες ονομασίες Νέα Χώρα και Ενδοχώρα, έχει προστεθεί μια ολοκαίνουρια σκηνή που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά, η Μικρή Χώρα.INFO
ΧΩΡΑ
Αμοργού 20, Κυψέλη
210 8673945
12 Νοεμβρίου 2007 έως 22 Απριλίου 2008
Παραστάσεις: Δευτέρα-Τρίτη 21.15
Τιμές εισιτηρίων κανονικό:16 ευρώ , φοιτητικό: 12 ευρώ
Χωρητικότητα θεάτρου 80 θέσεις
Διάρκεια παράστασης 90 λεπτά


www.artache.gr