Το μεγάλο όνειρο για σπουδές για ακόμα έναν νέο που η οικογένειά του αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, έκανε πραγματικότητα ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, καθηγητής κ. Σοφοκλής Ξυνής.


Ο 19χρονος Ανέστης Κινιόπουλος, ο οποίος εργάζεται ως υδροβολιστής –ανειδίκευτος εργάτης– για να βγάλει τα προς το ζην, και κυρίως για να μαζέψει χρήματα και να σπουδάσει αυτό που ονειρεύεται, θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο τις σπουδές του στην ειδικότητα «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, Φίλωνος 39.

Την πλήρη υποτροφία σπουδών στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ προσέφερε στον Ανέστη ο ίδιος ο κ. Σοφοκλής Ξυνής, «ζωντανά», στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» του ALPHA με τον Σπύρο Χαριτάτο.

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στα όνειρα χιλιάδων νέων για σπουδές, που απέχουν από την υλοποίηση λόγω οικονομικής δυσπραγίας, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, ο όμιλος που ουσιαστικά εισήγαγε και καθιέρωσε το θεσμό των υποτροφιών στο εκπαιδευτικό «γίγνεσθαι» της χώρας μας, συνεχίζει να προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση σε νέους υποψήφιους με όρεξη για μάθηση και θέληση για επαγγελματική επιτυχία.

Δείτε το σχετικό video από την «ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» του ALPHA εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=_FMIQD2sSc0

www.iekxini.edu.gr