Από τις εκδόσεις Key Books κυκλοφορεί το βιβλίο, Υπερμαραθωνοδρόμος του Κωνσταντίνου Καρνάζη.

Ο Ελληνοαμερικανός θρύλος των υπεραποστάσεων και συγγραφέας του παγκόσμιου μπεστ σέλερ Υπερμαραθωνοδρόμος Κωνσταντίνος Καρνάζης έχει σπρώξει το σώμα και το πνεύμα του σε αδιανόητα όρια.

Έχει τρέξει συνεχόμενα 563 χιλιόμετρα, απόσταση που ισοδυναμεί με περισσότερους από 13 μαραθωνίους, χωρίς ύπνο, σε τρεις ημέρες. Έχει διασχίσει την Κοιλάδα του Θανάτου με το θερμόμετρο να δείχνει 49°C και έχει τρέξει μαραθώνιο στο Νότιο Πόλο στους -40°C.

Σε ένα από τα πιο πρόσφατα κατορθώματά του έτρεξε 50 μαραθωνίους, σε 50 πολιτείες των Η.Π.Α., σε 50 συνεχόμενες μέρες. Ολοκλήρωσε τη δοκιμασία του με το μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, στον οποίο τερμάτισε σε τρεις ώρες ακριβώς!

To περιοδικό Time τον έχει συμπεριλάβει στη λίστα με τους
«100 Πιο Επιδραστικούς Ανθρώπους του Κόσμου».

Αυτή είναι η ιστορία του.

Ο Κωνσταντίνος Καρνάζης γεννήθηκε στο Λος Άντζελες από Έλληνες γονείς. Είναι ο πιο δημοφιλής δρομέας υπεραποστάσεων του κόσμου, συγγραφέας, ενώ έχει αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση.
Επίσης, είναι πετυχημένος επιχειρηματίας και έχει εργαστεί σε εταιρείες που βρίσκονται στη λίστα Fortune 500, καθώς και σε startups.
Δίνει τακτικά ομιλίες σε επιχειρήσεις για τα μαθήματα ζωής που αποκόμισε από τον αθλητισμό. Ζει διαδικτυακά στο ultramarathonman.com