Η ζωή δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Έχεις ποτέ νιώσει το παράξενο συναίσθημα που είναι γνωστό σαν ντεζαβού; Έχεις μερικές φορές την αίσθηση ότι γνωρίζεις τι πρόκειται να συμβεί;

Όλες αυτές οι αισθήσεις μπορεί να είναι ενδείξεις της αθανασίας σου. Αυτό το βιβλίο προτείνει μια συναρπαστική θεωρία, στηριγμένη σε επιστημονικά δεδομένα: μια θεωρία που υποστηρίζει ότι ο θάνατος είναι επιστημονικά αδύνατος.

Χρησιμοποιώντας τα τελευταία ευρήματα της νευρολογίας, της κβαντικής φυσικής και της μελέτης της συνείδησης, αλλά και τις διδασκαλίες αρχαίων και νεότερων φιλοσόφων, όπως του Πλάτωνα και των Πυθαγορείων, ο Anthony Peake υποστηρίζει ότι δεν πεθαίνουμε ποτέ. Μόλις διαβάσετε αυτό το βιβλίο, θα καταλάβετε τον λόγο της ζωής σας και πώς μπορείτε να την κάνετε καλύτερη την επόμενη φορά.

Anthony Peake

Ο Anthony Peake (Άντονι Πικ) αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Γουόρικ και σπούδασε σε μεταπτυχιακό επίπεδο στη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου και στο Πανεπιστήμιο του Γουεστμίνστερ. Πολύ σύντομα απέκτησε τη φήμη ενός από τους πλέον αυθεντικούς στοχαστές του κόσμου στη μελέτη αλλοιωμένων συνειδησιακών καταστάσεων. Το έργο του επικεντρώνεται στην εύρεση επιστημονικά τεκμηριωμένων απαντήσεων για τα σημαντικά μυστήρια της ανθρώπινης συνειδητότητας. Πολλά από τα βιβλία του έχουν γίνει μπεστ-σέλερ, μεταξύ των οποίων Το απεριόριστο μυαλό και Ανοίγοντας τις πύλες της αντίληψης.