Το MTV και η The Body Shop με μια φωνή διέδωσαν την Τρίτη 31 Μαρτίου από το κέντρο της Αθήνας το μήνυμα της εκστρατείας Yes, Yes, Yes to Safe Sex! του Ιδρύματος Staying Alive, για την πρόληψη ενάντια στον ιό HIV και το AIDS.

Το street event που έγινε στο κατάστημα The Body Shop στην Ερμού ,σηματοδότησε την έναρξη της εκστρατείας και το λανσάρισμα του special edition Tantalising Lip Butter. Τα κέρδη από τις πωλήσεις του προϊόντος θα διατεθούν για τη χρηματοδότηση προγραμμάτων του Ιδρύματος Staying Alive, που στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση του κοινού και ιδιαίτερα των νέων στην πρόληψη του ιού HIV και του AIDS.

Τη συμμετοχή τους στην εκστρατεία και το δικό τους «ΝΑΙ» στην ασφαλή σεξουαλική επαφή έδωσαν οι καλλιτέχνες C: REAL, Δήμος Αναστασιάδης, MATISSE, Χρήστος Χατζηνάσιος, Μύρωνας Στρατής, GAD, ΑΜΜΟΣ, ΝΕΚΥΙΑ και οι Word of Mouth. Οι περαστικοί στον πεζόδρομο της Ερμού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες σε ένα πρωτότυπο photo call, όπου πάνω σε ένα κατακόκκινο καναπέ σε σχήμα ζουμερών χειλιών, πόζαραν και δοκίμασαν με τον πιο αισθησιακό τρόπο το Tantalising Lip Butter.

Τέλος, δεκάδες περαστικοί συμμετείχαν και διατύπωσαν το προσωπικό τους μήνυμα στην εκστρατεία με τον πιο δημιουργικό τρόπο, μέσω ενός Η/Υ touch screen που ήταν τοποθετημένος στο κατάστημα και συνδέονταν με την ειδική ιστοσελίδα της εκστρατείας http://www.yestosafesex.com/.