Στο δεύτερο album του, ο Αθηναίος μουσικός καταδύεται στον κόσμο ενός ξεχασμένου ονείρου αναζητώντας χαμένα νοήματα και μορφές. Τα 9 κομμάτια του δίσκου φέρνουν στην επιφάνεια αυτά που περισσώθηκαν από τη λήθη μαζί με μια προσωπική επανοηματοδότηση των θραυσμάτων της μνήμης.

Τα κομμάτια πρωτογράφτηκαν σε μορφή demo στα μέσα του 2019 και ολοκληρώθηκαν με παραγωγό τον Βασίλη Ντοκάκη το 2020. Από τη συνεργασία αυτή προκύπτει ένα κράμα ηλεκτρονικής pop και ambient με dark στοιχεία, βασισμένο σε ληθαργικά synthesizers, κινηματογραφικά strings και τα βαρύτονα crooning φωνητικά του Labelle, που προσδίδουν στο album μια γνώριμη και ταυτόχρονα ανοίκεια αίσθηση pop standards προηγούμενου αιώνα.

Κυκλοφορεί σε LP και Digital album από την Inner Ear.

Bio

Ο Johnny Labelle είναι ένας πειραματικός ποπ καλλιτέχνης και παραγωγός που γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα.

Το ντεμπούτο LP του, “Cold Fruit”, κυκλοφόρησε ανεξάρτητα το 2019, ήταν συμπαραγωγή με τον σκηνοθέτη Aaron Khandros και περιείχε συμμετοχές καλλιτεχνών από διάφορους χώρους της τέχνης, όπως η μουσικός Magic Island, η ποιήτρια Rae Armantrout και οι σκηνοθέτες Martha Colburn, Zachary Epcar και Karissa Hahn.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχει παίξει live στην Ελλάδα και την Ευρώπη και έχει μοιραστεί την σκηνή με τους Jaakko Eino Kalevi, Magic Island και Discovery Zone.

Το επερχόμενο album του “XVIII” θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2020 από την Inner Ear.