Η εν λόγω τοιχογραφία έχει θεματική το “σας ευχαριστούμε”, και υλοποιείται στα πλαίσια της προσπάθειάς μας να τιμήσουμε το έργο όλων των εργαζομένων στα νοσοκομεία της χώρας μας, με αφορμή και την πρόκληση που βιώνουμε όλοι μας με τον covid-19 φέτος. Η πρώτη τοιχογραφία με τη συγκεκριμένη θεματική υλοποιήθηκε τον Ιούλιο στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στην Θεσσαλονίκη.

Το “Χρώμα Στα Νοσοκομεία” υλοποιείται με την συμμετοχή επώνυμων καλλιτεχνών από τον χώρο του graffiti και της streetart, σε συνεργασία με τις διοικήσεις των Νοσοκομείων και την στήριξη χορηγών, εταιρειών, ιδιωτών κ.ά

Το έργο στο Νοσοκομείο Γ.Ν. Νίκαιας, υλοποιείται από τον καλλιτέχνη Life In Colour σε συνεργασία με την Διοίκηση του Νοσοκομείου, με μεγάλο χορηγό την Praktiker Hellas και με χορηγούς τις εταιρείες Isomat, Flamestore.gr, Interamerican, Zisimopoulos S.A. και Drone-Photography.

Οι καλλιτέχνες της street art έρχονται να δώσουν με το μοναδικό τους τρόπο, χρώμα, ομορφιά και ελπίδα σε έναν ακόμη δημόσιο χώρο, αυτό των νοσοκομείων.

Ευχαριστούμε όλους όσους στηρίζουν τις δράσεις μας, για πιο όμορφους δημόσιους χώρους, με συμμετοχικούς πολίτες.

UrbanAct team