Καλώς ήρθες Χειμώνα! Φέτος θα περάσουμε τις διακοπές των Χριστουγέννων στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης! Θα δημιουργήσουμε και θα διασκεδάσουμε με πρωτότυπα εικαστικά και καλλιτεχνικά εργαστήρια, με αφηγήσεις παραμυθιών από συγγραφείς, με ομαδικά και θεατρικά παιχνίδια, κουκλοθέατρο, δημιουργική ανακύκλωση και άλλες δράσεις.

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης σας προτείνει για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ένα Camp γιατί είναι o ιδανικός τρόπος για να έρθουν τα παιδιά κοντά στον κόσμο της τέχνης και της δημιουργικότητας, να πειραματιστούν με ποικίλα υλικά και τεχνικές, να ανακαλύψουν τις εκφραστικές τους δυνατότητες. Ένα σπάνιο δώρο για να βιώσουν με μοναδικό τρόπο την καλύτερη περίοδο του χρόνου και να κρατήσουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Μπρρ, κάνει κρύο…Πρωινή γυμναστική και παιχνίδια για να ζεσταθούμε. Μαζί με το σώμα ζεσταίνεται και η καρδιά, έτοιμοι για να αφεθούμε στο μαγικό κόσμο της τέχνης. Πόσες διαφορετικές διαδρομές, εικόνες και χρώματα!

Στο πλήρες πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικου Camp του Μουσείου Παιδικής Τέχνης τα παιδιά θα ζωγραφίσουν με αφορμή βιβλία, έργα γνωστών καλλιτεχνών, θα εμπνευστούν από τις εκθέσεις του Μουσείου, θα εκφραστούν σε θεατρικά εργαστήρια και θα ταξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς Κι όχι μόνο! Παιχνίδια δεξιοτήτων, μουσικοκινητική, συμπληρώνουν το πιο πλούσιο και προσεγμένο πρόγραμμα camp της πόλης! Στο τέλος της μέρας, τα παιδιά επιστρέφουν σπίτι γεμάτα νέες εμπειρίες και ενθουσιασμό! Όλα οδηγούν στην ίδια ανακάλυψη: ότι μπορούμε να κάνουμε χιλιάδες πράγματα! Όλα τα υλικά των εργαστηρίων παρέχονται από το Μουσείο.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα: ΕΔΩ