Η θρυλική Χριστουγεννιάτικη παράσταση που παίζεται για 14 χρόνια, θα δώσει την τελευταία της παράσταση το Σάββατο 3 Γενάρη 2015 στις 6:00 μ.μ. στις Μορφές Έκφρασης.

Για μικρούς και μεγάλους, η παράσταση αποτελεί μια πολυδιάστατη διαδρομή στον κόσμο των Ελληνικών Χριστουγέννων. Με ζωντανή μουσική και κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα, δρώμενα και έθιμα, καλικάντζαρους και την ιστορία του Άη Βασίλη από την Καππαδοκία θα μάθουμε, θα γευτούμε και θα νιώσουμε τα Χριστούγεννα με έναν διαφορετικό τρόπο, μιας άλλης εποχής, μα τόσο αληθινός που ακόμα και σήμερα μιλάει την καρδιά μας.

Μια παράσταση που έχει αφήσει ιστορία, και συνεχίζει να υφαίνει την ομορφιά της ανακάλυψης ενός κόσμου κρυμμένου στα παιδιά του σήμερα.
Για όλη την οικογένεια.

Τα παιδιά θα δουν και θα ακούσουν ζωντανή μουσική από παραδοσιακά όργανα, φλογέρες, διάφορα κρουστά, ξυλόφωνα, μεταλλόφωνα κ.α.

Όλη η δομή της παράστασης είναι βασισμένη στο σύστημα Orff.

Οι Συντελεστές της παράστασης

Κείμενο: Ματίνα Τσιγκούνη – Χάρης Καστανιάς
Σκηνοθεσία: Θωμάς Κινδύνης
Παίζουν οι ηθοποιοί: Αντώνης Βαρθαλίτης, Βλασία Βερβέρη, Κλεονίκη Καραχάλιου, Ερμόλαος Κατζουρίδης, Τάσος Νταβάκος, Ευγενία Παπαδάκη, Αλέξανδρος Πισκιούλης, Άννα-Τζίμα

Διάρκεια παράστασης: 70 λεπτά