Χριστούγεννα με τους Blues Wire και τις μοναδικές μουσικές τους. Πρόκειται για ένα χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, μια γιορτή για τα 38 χρόνια τους, μια μεγάλη μουσική διαδρομή, ένα ταξίδι που θα μας πάρει από τις κρύες νύχτες των Χριστουγέννων μακριά στις υγρές, ζεστές νύχτες… κάπου βαθιά στις όχθες του Mississippi! Tο συγκρότημα με το παράσημο της «καλύτερης blues μπάντας στην Ευρώπη» έρχεται on stage για να κάνει αυτά τα Χριστούγεννα ξεχωριστά και μαγικά.

Για τους Blues Wire!

Πρωτεργάτες του blues στη χώρα μας με πλειάδα διακρίσεων εντός και εκτός των τειχών, με 38 χρόνια πορείας, με πάνω από 10 albums στο ενεργητικό τους, με συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του είδους όπως John Hammond, Louisiana Red, Katie Webster, Carey Bell, Dave Kelly, Angela Brown, Larry Garner, Dick Heckstall Smith, Al Copley, Guitar Shorty, Johnny Mars, Dr.Feelgood κ.α.

Δεν λείπουν φυσικά τα opening acts σε Buddy Guy, Albert King, John Mayall, Otis Rush και πολλούς άλλους, καθώς επίσης και οι συμμετοχές σε μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ. Μιλώντας για τους Blues Wire, ανακαλύπτεις πως πάνω απ’ όλα είναι μια μπάντα βιωματική με θαυμαστή συνέπεια και αφοσίωση, αλλά και μοναδικό ταλέντο που τους επέτρεψε να ξεχωρίσουν και εν τέλει να καθορίσουν τα αγαπημένα τους blues.

* COVID-FREE EVENT: Eφαρμόζουμε αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο που αφορά συναυλίες/θεάματα σε κλειστούς χώρους για την προστασία από τον COVID-19. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. 100% πληρότητα με θέσεις καθήμενων με δυνατότητα όρθιων θεατών και χορού.