Ο Σταυρός του Νότου μας καλεί να περάσουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στις τρεις σκηνές του στις οποίες εμφανίζονται ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Μύρωνας Στρατής με τον Ησαϊα Ματιάμπα, ο Δήμος Αναστασιάδης και οι House Band.

Αναλυτικότερα:
 
Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου & Δευτέρα 5 Ιανουαρίου
ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ @ Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι εμφανίσεις του κάθε Σαββατο στην Κεντρική Σκηνή, προσθέτει άλλες δύο εμφανίσεις την Παραμονή των Χριστουγέννων Τετάρτη 24/12 και την Παραμονή των Φώτων Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015.
Μας παρουσιάζει ένα πρόγραμμα, μεγάλο μέρος του οποίου είναι αφιερωμένο σε «Αυτούς που λείπουν πιο πολύ» και περιλαμβάνει αποσπάσματα από το συγκινητικό αφιέρωμα στους αγαπημένους του απόντες Ξυδούς, Μητροπάνο, Αλκαίο. Ενα πρόγραμμα που αγαπήθηκε από το κοινό και παίρνει παράταση για άλλες δύο μέρες: Τετάρτη 24/12 και Δευτέρα 5/1/15.
 
Ώρα προσέλευσης: 22:30
Είσοδος στο μπαρ: 12€ με μπύρα-κρασί

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου & Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου
ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ & ΗΣΑΪΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ @ Σταυρός του Νότου Plus

Ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα έχοντας τη συνταγή του Απόλυτου Live Πάρτυ που συνεχίζεται κάθε Σαββατο στο Plus, έρχονται για δυο μόνο έκτακτες εμφανίσεις την Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου. Οι δύο αγαπημένοι performer μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με dance εκρήξεις, rock’n’roll επιδρομές, kitscherella αιφνιδιασμoύς, λάτιν ανορθόδοξο πόλεμο, ρουκέτες από τα 90’ς, μάχη σώμα με σώμα… Πάνω απ’ όλα όμως… με τέτοια ενέργεια που κανείς δεν θα μείνει καθισμένος!

Ώρα προσέλευσης: Χριστουγέννων: 22:30
Ώρα προσέλευσης ειδικά για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς: 00.30 (μετά την αλλαγη του χρόνου).
Είσοδος στο μπαρ: 13€ με μπυρα-κρασί

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου & Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου
ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ @ Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή

Ο Δήμος Αναστασιάδης, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι εμφανίσεις του κάθε Παρασκευή στο Plus, προσθέτει άλλες δύο εμφανίσεις Ανήμερα των Χριστουγέννων την Πέμπτη 25/12 και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς Τετάρτη 31 Ιανουαρίου. Ο Δήμος Αναστασιάδης ξεφεύγει από τις δεσμεύσεις και μας χαρίζει μοναδικές ερμηνείες, ίσως τις καλύτερες που έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια! Αυτοσχεδιάζει, χορεύει, εξομολογείται, ερωτεύεται και μας παίρνει από το χέρι για να μας βάλει στην δική του μαγική τροχιά…

Ώρα προσέλευσης: Χριστουγέννων: 22:30
Ώρα προσέλευσης ειδικά για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς: 00.30 (μετά την αλλαγη του χρόνου).
Είσοδος στο μπαρ: 13€ με μπυρα-κρασί

Τετάρτη 24 & Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου & Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου
HOUSE BAND: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΝΤΖΕΡΑΚΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΧΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΑ ΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
«20 χρόνια Live – 20 χρόνια μια παρέα!» @ Σταυρός του Νότου Club

Η αγαπημένη HOUSE BAND -με το φανταστικό φετινό της πρόγραμμα- για 3 επιπλέον γιορτινές εμφανίσεις: Παραμονή και Ανήμερα των Χριστουγέννων Τετάρτη 24/12 και Πέμπτη 25/12, και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς Τετάρτη 31 Ιανουαρίου. H ανανεωμένη παρέα της HOUSE BAND  έχει εκπλήξει θετικά το κοινό και μας έχει αποδείξει ότι όποιος ερχεται μία φορά θέλει να ξαναέρθει! Το πρόγραμμα αποτελείται από τραγούδια διασκευασμένα από ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής έντεχνης μουσικής σκηνής, τραγούδια των Σ. Μάλαμα, Γ. Χαρούλη, Δ. Ζερβουδάκη, Μ. Πασχαλίδη, Θ. Παπακωνσταντίνου, κ.ά. Παράλληλα, περιλαμβάνει τραγούδια απο το ελληνικό και ξένο ροκ, σύγχρονα αλλα και παλια αγαπημένα…
Δυνατες ερμηνείες συναντούν δυνατά τραγουδια…. και όλοι μαζί συναντάμε τις γιορτές!!! Σας περιμένουμε!

Ώρα προσέλευσης: Χριστουγέννων: 22:30
Ώρα προσέλευσης ειδικά για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς: 00.30 (μετά την αλλαγη του χρόνου).
Είσοδος στο μπαρ: 10€ με ποτό