Ένα θεματικό άλμπουμ με πυρήνα την επιθυμία μιας γυναίκας να εκφράσει την ταυτότητά της απεκδυόμενη ξένες προσδοκίες και κοινωνικές επιταγές. Δέκα τραγούδια ή δέκα πτυχές της ίδιας γυναίκας, η οποία άλλοτε προσδοκά άλλοτε αρνείται άλλοτε παραδέχεται, ανάλογα με τον ανθρώπινο καθρέφτη που έχει απέναντί της. Οι μουσικές συνθέσεις ακολουθούν πιστά την ένταση του στιχουργικού αφηγήματος ενώ η ενορχήστρωση από τον Γιώργο Ανδρέου ντύνει με τρυφερότητα και μαεστρία τον κόσμο της.

Ο δίσκος πήρε το όνομά του από το ομώνυμο τραγούδι καθώς, πίσω από κάθε αφήγηση, το αίτημα αυτής της γυναίκας μένει πάντα ένα: αμοιβαίος αφοπλισμός.

Irini Qn

Η Irini Qn είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός. Με καταγωγή από τη Λέσβο, γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε κλασικό πιάνο και Γλωσσολογία ενώ από μικρή έκανε χορό και συμμετείχε σε φωνητικά σύνολα. Με την ολοκλήρωση των μουσικών σπουδών της, έζησε για μεγάλο διάστημα ανάμεσα σε Αθήνα και πόλεις του εξωτερικού άλλοτε για να διδαχθεί, άλλοτε για να διδάξει.

Επιστρέφοντας μόνιμα στην Αθήνα, αφοσιώθηκε στη μουσική. Ο δίσκος της ‘’Χωρίς το τόξο στην αρένα’’ [Μετρονόμος, 2020] αποτελεί το δισκογραφικό της ντεμπούτο ως τραγουδοποιού και περιλαμβάνει δέκα τραγούδια που έχει συνθέσει, γράψει και ερμηνεύσει η ίδια.