Μετά από μια σειρά γυρισμάτων σε απομονωμένο νησί του Αργοσαρωνικού, ήρθε η σειρά των παραλιών της Αττικής για να γίνουν το φυσικό σκηνικό, όπου θα γυριστεί το μεγαλύτερο μέρος της πλοκής της νέας ελληνικής ταινίας «ΑΙΓΑΙΟ SOS».

Πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές φέρουν την υπογραφή του σκηνοθέτη του «ΑΙΓΑΙΟ SOS» Πιέρρου Ανδρακάκου και η συνταγή της επιτυχίας φαίνεται πως ήδη περνάει στο «ΑΙΓΑΙΟ SOS ». Σε συνδυασμό με το ξεκαρδιστικό σενάριο που ετοίμασαν οι Μαργαρίτης Παπαδόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος και Δημήτρης Μαρούδης το αποτέλεσμα αναμένεται εκρηκτικό!

Πριν από λίγες ημέρες στήθηκε ένα τεράστιο σκηνικό στην Ανάβυσσο για να γυριστούν σκηνές της ταινίας, καθώς και το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της ταινίας. Το «όνειρο» του Μαυρογιαννέα (Πάνος Βλάχος) έγινε αληθινό και ήταν δυνατό σαν σεισμός, καθώς Ελένη και Πάνος έκαναν την παραλία να σείεται με τις χορευτικές τους φιγούρες.

Η ταινία

Καλοκαίρι 2018. Ελληνοτουρκικές φρεγάτες οργώνουν τη θάλασσα. Ένας μεγάλος σεισμός στο Αιγαίο φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε αμφισβητούμενα χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι. Πείνα, τρέλα, έρωτες και στρατιώτες διατεθειμένοι να αλληλοσκοτωθούν για χάρη μιας γυναίκας, σε μια μάχη που αναμένεται να είναι πολλών ρίχτερ.