Η γνωστή εταιρία επίπλων ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ, παρουσιάζει την έκθεση Χειροποίητα Οράματα. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τρίτη 16 Οκτωβρίου στις 20:30 στο κατάστημα της Βουκουρεστίου 48 στο Κολωνάκι.

Η γνωστή εταιρία επίπλων ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ, παρουσιάζει την έκθεση Χειροποίητα Οράματα. Τα εγκαίνια της θα γίνουν την Τρίτη 16 Οκτωβρίου στις 20:30, στο κατάστημα της Βουκουρεστίου 48, στο Κολωνάκι.

Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι μέχρι τις 24 Νοεμβρίου και αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά εκθέσεων που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα, στο ίδιο κατάστημα.

Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους οι καλλιτέχνες: Νίκος Αναγνωστάκης, Μάριος Βουτσινάς, Κωστής Γεωργίου, Γεώργιος Γκολφίνος, Ειρήνη Κανά, Σπύρος Κουρσάρης, Κυριακή, Ρόδη Κωνσταντόγλου, Μαρία Μαρίνογλου, Αρτεμις Μουρατίδου, Χέρμαν Μπλάουτ, Σταύρος Παναγιωτάκης, Παύλος Σάμιος, Μάριος Σπηλιόπουλος και Σοφία Τριγώνη. Τα κείμενα της έκθεσης έγραψαν οι Χάρης Καμπουρίδης και Μαρία Σαβαρίκα.

INFO
Eγκαίνια Τρίτη 16 Οκτωβρίου στις 20:30 στο κατάστημα της Βουκουρεστίου 48 στο Κολωνάκι. Τηλ: 210 6601 200, www.neokatoikein.gr