Η διοργανώτρια εταιρία «FS  Παραγωγή Δημοσίων Θεαμάτων ΕΕ» της συναυλίας : Χάρις Αλεξίου – Τάνια. Τσανακλίδου,  Nouveau Sextet και φίλοι, η οποία είχε προγραμματιστεί για Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου, στο θέατρο Δάσους Θεσσαλονίκης προβαίνει στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Δυστυχώς, δεν πραγματοποιήθηκε η χθεσινή συναυλία στο Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη, με την Χάρις Αλεξίου και  την Τάνια Τσανακλίδου, λόγω καταρρακτώδους βροχής.

 

Ενημερώνουμε λοιπόν τους κατόχους των εισιτηρίων ότι η εξαργύρωση των εισιτηρίων θα γίνει ως εξής:

 

α) στους κατόχους που είχαν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας πώλησης Viva.gr με πιστωτική κάρτα, η επιστροφή θα γίνεται στην πιστωτική τους κάρτα.

 

β) στους κατόχους που είχαν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους από φυσικό σημείο πώλησης με μετρητά και συγκεκριμένα από τα καταστήματα Public, Ιανός, Seven Spots, η εξαργύρωση των εισιτηρίων θα γίνεται από Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου έως και Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας, από το Bistrot Hemingway, διεύθυνση Σβώλου 19, τηλέφωνο 2310 281620.

 

γ) στους κατόχους που είχαν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους από τα υπόλοιπα φυσικά σημεία πώλησης με μετρητά, η εξαργύρωση των εισιτηρίων θα γίνεται από Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου έως και Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, με την επιστροφή του αποκόμματος του εισιτηρίου, από το Bistrot Hemingway, διεύθυνση Σβώλου 19, τηλέφωνο 2310 281620.

 

Ζητούμε συγνώμη από το κοινό,  που με μεγάλη αγάπη αγκάλιασε τις δυο καλλιτέχνιδες και τους ευχαριστούμε για την κατανόησή τους και την άψογη αποχώρησή τους από τον χώρο!