Η μουσική παράσταση της Χαρούλας Αλεξίου με τους Nouveau Sextet που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς, ολοκληρώνει τον θερινό της κύκλο σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

Μετά από ένα μεγάλο καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα και έχοντας εισπράξει την αμέριστη αγάπη και τον ενθουσιασμό από τον κόσμο που κατέκλυσε τα ανοιχτά θέατρα όπου κι αν εμφανιζόταν, η Χάρις Αλεξίου μαζί με τη νέα μουσική της μπάντα, τους «NouveauSextet» (κορυφαίους Έλληνες σολίστες) αποχαιρετά το καλοκαίρι με τρεις μεγάλες συναυλίες στη Θεσσαλονίκη 2/9 (Θέατρο Γης) , στο Βύρωνα 9/9 (Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη) , στον Πειραιά 11/9 (Βεάκειο Θέατρο) και στην Κύπρο (Λάρνακα 13/9, Πάφος 14/9, Λεμεσός 16/9).

 

“Έμαθα να ζω και στους δύο κόσμους ,στην Δύση και στην Ανατολή”, λέει η Χάρις Αλεξίου για την παράσταση που αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς, όταν πρωτοπαρουσιάστηκε, την περασμένη άνοιξη.

 

Για περισσότερες από δυο ώρες ερμηνεύει τραγούδια νέα, παλιά, μπαλάντες, δημοτικά, ανατολίτικα, έντεχνα, δοσμένα με ένα καινούργιο άκουσμα, αλλά και τραγούδια από το νέο της album η «Τρίπλα», που με την αμεσότητα της ερμηνείας της συνθέτουν το σκηνικό για τις πιο ατμοσφαιρικές νύχτες του Σεπτέμβρη.

 

Οι έξι ετερόκλητοι μουσικοί που την συνοδεύουν (παίζουν περισσότερα από είκοσι όργανα και τραγουδούν μαζί της) την αγκαλιάζουν με ένα μαγικό έθνικ-τζαζ ήχο.

 

Ο Θωμάς Κωνσταντίνου, επί κεφαλής, με Ούτι, Κιθάρα, Μαντολίνο, Λαούτο.

Ο Σωτήρης Λεμονίδης στο Πιάνο και Πλήκτρα

Ο Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Κλαρίνο ,Φλάουτο Caval

Ο Δημήτρης Τσάκας, Soprano και altoΣαξόφωνο , κλασική Κιθάρα και Φλάουτο.

Ο Κώστας Κωνσταντίνου, Κοντραμπάσσο

Ο Κώστας Μερετάκης, multipercussionset (Νταρμπούκα, Μπεντίρ, Ντέφια, Ταμπούρο, Στάμνα, Καχόν, Νταούλι κ .α )

 

Από τα νέα της τραγούδια όπως «Οι στιγμές», «Το δεδομένο», ως τα, «Οι φίλοι μου Χαράματα», «Πανσέληνος», «13 φωτιές», «Δι’Ευχών» και τα «Δημοτικά» η Χάρις Αλεξίου μαγεύει και μαγεύεται με τους μουσικούς της και εμείς δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε το τραγούδι της ψυχής της.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Ενορχηστρώσεις : ΘΩΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Σχεδιασμός φωτισμών: ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΙΝΑΝΟΣ

Τον ήχο επιμελούνται : ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΗΣ

Οργάνωση παραγωγής: FOURSEASONS