Το Φεστιβάλ της Σάνης υποδέχεται δύο υπέροχες φωνές σε μία μαγική μουσική συνάντηση. Ο λόγος για τη μοναδική Χάρη Αλεξίου και την ιδιαίτερη Μάρθα Φριντζήλα, οι οποίες το Σάββατο 14 Αυγούστου

θα βρεθούν στο λόφο της Σάνης στη Χαλκιδική.

H Χάρις Αλεξίου κάνει την εμφάνισή της στη μουσική σκηνή στις αρχές της δεκαετίας του ’70. Πρώτο σημαντικό βήμα στη δισκογραφία της αποτελεί η συμμετοχή της το 1972 στον δίσκο «Μικρά Ασία» των Απόστολου Καλδάρα και Πυθαγόρα, μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα.

Οι μπουάτ της Πλάκας γίνονται ο φυσικός της χώρος, τραγουδώντας μπαλάντες, λαϊκά και έντεχνα τραγούδια, αλλά και δημοτικά και ρεμπέτικα. Γρήγορα γίνεται η τραγουδίστρια που προτιμούν μεγάλα ονόματα του χώρου, προχωράει ωστόσο και σε συνεργασίες με νέους δημιουργούς, εκφράζοντας έτσι τις πολύπλευρες μουσικές αναζητήσεις της που αργότερα τη οδηγούν στην προσωπική δημιουργία, με την «Οδό Νεφέλης 88», που κυκλοφόρησε το 1995, να κερδίζει σημαντικές διακρίσεις.

Όσο για τη Μάρθα Φριντζήλα, εκτός από την καταπληκτική της φωνή και τις αισθαντικές της ερμηνείες, αξιοσημείωτη είναι η πολυσχιδής της προσωπικότητα, η οποία εμπλουτισμένη με τη θεατρική της παιδεία δίνουν ένα γοητευτικό και κυρίως προσωπικό μουσικό ύφος.