Το Chicago Athenaeum, Μuseum for Architecture and Design σε συνεργασία με το European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies με αφορμή την Ημέρα της Γης και την έκθεση “Go Fly A Kite!” θα παρουσιάσει ένα μοναδικό workshop κατασκευής και διακόσμησης χαρταετού με την Ioanna Lin στις 24 Απριλίου στις 5 το απόγευμα στο Contemporary Space Athens στην Πλάκα.

Συντονίστρια του workshop θα είναι η ζωγράφος Ioanna Lin, κινεζικής καταγωγής που ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Με ένα μεταπτυχιακό Καλών Τεχνών στην Ακαδημία Καλών Τεχνών του Guangzhou, συνέχισε την καριέρα της εκεί ως Λέκτορας τεχνικών ζωγραφικής, εικονογράφησης και σχεδιασμό κινουμένων σχεδίων. Έχει κάνει πολλές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετέχουν πρέπει να είναι άνω των 15 ετών και μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα μας στην ιστοσελίδα www.contemporaryspaceathens.com, στέλνοντας το ονοματεπώνυμό τους, το τηλέφωνο και την ηλικία τους. Για την επιλογή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.

Η Ημέρα της Γης, είναι  ένα ετήσιο γεγονός, που γιορτάζεται στις 22 Απριλίου, μια ημέρα που σε όλο τον κόσμο γιορτάζεται η στήριξη για την προστασία του περιβάλλοντος. Στο εργαστήριο αυτό θα φτιάξουμε χαρταετούς και θα τους ζωγραφίσουμε, στέλνοντας το δικό μας μήνυμα για το δικαίωμα να ζούμε σε έναν καθαρό πλανήτη!

Περισσότερα για την έκθεση Go Fly A Kite! μπορείτε να δείτε εδώ.