Κυριακή βράδυ στο καφέ ενός σιδηροδρομικού σταθμού ,δύο κορίτσια ,δώδεκα μυστικά συνθέτουν το Indian Summer ,ένα από τα  πρώτα θεατρικά έργα της Lucy Maurice , που θα ανέβει για πρώτη φορά στη Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 2009 στη θεατρική σκηνή Altera Pars .

Το Indian Summer , ανέβηκε για πρώτη φορά  στο Upstairs του Landor Theatre του Λονδίνου, το Σεπτέμβριο του 1996, με την συγγραφέα να υποδύεται τo ρόλο της Στεφη. Έκτατε, έχει ανέβει σε αρκετές διαφορετικές εκτελέσεις από την Αγγλία μέχρι την Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές και αρκετά βραβεία σε θεατρικά φεστιβάλ (1ο βραβείο  καλύτερου έργου και βραβείο α’ γυναικείου ρόλου στο φεστιβάλ της Pahiatua ,2002) .

Η πλοκή εκτυλίσεται στο  καφέ του σιδηροδρομικού σταθμού του Λονδίνου. Μια ήσυχη κυριακάτικη νύχτα  2 νέες γυναίκες, η Στεφη  και η Λώρα, μοιράζονται τις σκέψεις τους.  Συγκρίνουν τις μετέωρες ζωές τους και ονειρεύονται μια διέξοδο διαφυγής. Οι δύο ηθοποιοί καλούνται να υποδυθούν και άλλους δέκα ρόλους, καθώς διάφορες γυναίκες επισκέπτονται  το καφέ. Η καθε μιά τους σε διαφορετική διάθεση που ποικίλλει από την απόλυτη χαρά στην πιο βαθιά απόγνωση. Σε αυτό το εντυπωσιακό της ντεμπούτο, η  Lucy Maurice  ακροβατεί ανάμεσα στην απελπισία και το χιούμορ δίνοντας μια γλαφυρή εικόνα της γενιάς του πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου.

H Lucy Maurice σπούδασε στην θεατρική σχολή του Guilford. Δούλεψε σταθέρά ως ηθοποιός σε διαφορες θεατρικές παραγωγές τα επόμενα χρόνια.  Εκείνη  την εποχή γράφει ένα θεατρικό μονόλογο με τον τίτλο Sunday Morning. Ξεκίνησε να σχεδιάζει το Indian Summer  κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Στο μεταξύ γνωρίζει την Lucy Taylor  (μετέπειτα συμπρωταγωνίστριά της στην πρώτη εκτέλεση του έργου) κατά τις παραστάσεις του επιτυχημένου έργου Trunks το οποίο είχε ανεβάσει με μεγάλη επιτυχία η Snaker Productions στο Komedia Brighton και το  Lyric Studio (Hammersmith). Αμέσως μετά η  Lucy Maurice αποφασίζει να ιδρύσει τη δική της θεατρική εταιρεία, την Eva Productions , της οποίας πρώτο παιδί αποτέλεσε το ανέβασμα του Indian summer, το Σεπτέμβριο του 1996.

Παίζουν : Κωσταντίνα Τάκαλου , Νάντια Σπηλιωτοπούλου. Συμμετέχει ο Μανώλης Olayinka Afolayan ( Mc Yinka)