Το Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας παρουσιάζει το έργο του Γιάννη Μαυριτσάκη, Wolfgang, το οποίο στηρίζεται στην αληθινή ιστορία της Νατάσα Κάμπους, που συγκλόνισε την Ευρώπη.

Ο Γιάννης Μαυριτσάκης, ένας από τους πλέον ταλαντούχους συγγραφείς της νέας γενιάς, και με το έργο Wolfgang καταφέρνει και προσεγγίζει την ιστορία της Νατάσα Κάμπους, της αυστριακής κοπέλας που έμεινε φυλακισμένη στο υπόγειο του απαγωγέα της για 8 χρόνια.

Στη δική του εκδοχή, ο Wolfgang (Βόλφγκανγκ) κρατά φυλακισμένο χρόνια ένα μικρό κορίτσι, σ’ ένα δωμάτιο λίγων τετραγωνικών μέτρων κάτω από τη γη. Αναζητώντας τον ιδανικό έρωτα, δημιουργεί τον δικό του μικρόκοσμο, επιχειρώντας να χτίσει μια σχέση απόλυτης αφοσίωσης που καταλήγει  να γίνει μια σχέση παθολογικής εξάρτησης. Η προσπάθειά του να έχει τον απόλυτο έλεγχο παίρνει αναπόφευκτα το δρόμο της βίας…

Το έργο αναδεικνύει τη σκοτεινή πλευρά του έρωτα και την μοναξιά στην οποία οδηγούνται τα πρόσωπα κινούμενα από τα ανεξέλεγκτα ένστικτά τους.

Και από σκηνοθετικής άποψης η Κατερίνα Ευαγγελάτου, με μια τολμηρή πρόταση, θίγει ερωτήματα που αφορούν όλους μας. Πόσο μεταμορφώνει όλους μας ο έρωτας; Πόσο μακριά είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε για την ιδανική σχέση;.

Παίζουν οι Βασίλης Ανδρέου (Wolfgang), Λουκία Μιχαλοπούλου (Fabienne), Μάνος Βακούσης, Μαρία Ζορμπά, Σωτήρης Τσακομίδης, Νικόλας Αγγελής, Σεραφίτα Γρηγοριάδου.