Το Beton7 παρουσιάζει ένα Weekend Sessions, το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Δεκεμβρίου 2013, με τους Spyweirdos & Βασίλης Τζαβάρας και Existing Music.

Αναλυτικότερα:

Spyweirdos & Βασίλης Τζαβάρας Live |  7 Δεκεμβρίου | 18:00

O Σ. Πολυχρονόπουλος (laptop, live electronics) και ο Β. Τζαβάρας (guitars, loops, effects) συνεργάστηκαν για πρώτη φορά με αφορμή μια εμφάνιση στο Synch Festival (Spyweirdos + Schema Ensemble) και στη συνέχεια στον δίσκο “Feeling of movement” (Spyweirdos/Creative Space).|
Έκτοτε έχουν εμφανιστεί αρκετές φορές ως ντουέτο στην Αθήνα και στην Πάτρα.

Το ντουέτο συμπράττει αυτοσχεδιάζοντας, χρησιμοποιώντας ήχους που προκύπτουν εκείνη τη στιγμή μέσα από τον διάλογο των δύο μουσικών. Η μουσική άλλοτε αγγίζει minimal / electronic ηχοτοπία κι άλλοτε τον θόρυβο.
Στις 7 Δεκεμβρίου  στις 6 μ.μ. στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Beton7, θα παρουσιάσουν υλικό από τις συνεργασίες τους.

Existing Music (Κωνσταντίνος Κούζας & George K.) |  8 Δεκεμβρίου | 18:00

Ο samplist-remixer Κωνσταντίνος Κούζας, κατασκευάζοντας ηχητικά περιβάλλοντα που ανήκουν στην κατηγορία “4th World” και ο bassist George K. , συναντώνται, συνεχίζοντας τη συνεργασία τους που ξεκίνησε από τους PRSGS και μαζί αποπειρώνται τον συνδυασμό του ψηφιακού με τον ηλεκτρικό ήχο (το μπάσσο συνοδεύει, συμπληρώνει και μερικές φορές εμπνέεται από την πλοκή ).

“Existing Music”, η προσπάθεια της πειραματικής προσέγγισης, με πρώτη απόπειρα την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Beton7