Το κομμάτι ηχογραφήθηκε από τους Skelters για τις ανάγκες του θεατρικού έργου “Football, Το παιχνίδι της ανθρωπότητας” με πρωταγωνιστή τον Σήφη Πολυζωίδη. Ακουγόταν με τεράστια επιτυχία σε κάθε παράσταση από το 2019 μέχρι τις αρχές του 2020, όπου και σταμάτησαν οι παραστάσεις λόγω του covid-19. Οι ηχογραφήσεις έγιναν στα home studio των Skelters.

Αngel Haravitsidis: Vocals, Backing Vocals.
Kostis Vogiatzoglou: Backing Vocals, Guitars.
Daniel Charavitsidis: Drums, Backing Vocals.
Thodoris Nikolaou: Bass.
Andreas Paraponiaris: Piano.
Kostis Vogiatzoglou: Mixing & Mastering.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Οι Skelters είναι μια σύγχρονη Rock μουσική μπάντα με αγγλόφωνο στίχο. Επέλεξαν το όνομα τους επηρεαζόμενοι από το τραγούδι των Beatles “Helter Skelter”. Στην παρούσα τους μορφή αποτελούνται από τους: Άγγελο Χαραβιτσίδη (Κιθάρα, Φωνητικά, Πιάνο), Δανιήλ Χαραβιτσίδη (Ντραμς, Κρουστά, Φωνητικά, Πιάνο), Κωστή Βογιατζόγλου (Κιθάρα, Φωνητικά) και Θοδωρή Νικολάου (Μπάσο) ενώ από το 2001 έως το 2016 στην ηλεκτρική κιθάρα και φωνητικά βρισκόταν ο Σταύρος Αμανατίδης.
Οι Skelters έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 3000 εμφανίσεις σε όλα τα live stages της Θεσ/νίκης, της Αθήνας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, σε festivals, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές κ.α.
Επίσης έχουν συνεργαστεί σε live εμφανίσεις τους με καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως ZZ Top, Pavlov’s Dog, Nazareth, Iron Butterfly, Steve Harley & Cockney Rebel.