Ο δημιουργός της σειράς «Hijack» Τζορτζ Κέι (George Kay) επιστρέφει με ένα νέο θρίλερ, με πρωταγωνιστές τους Ντόμινικ Γουέστ (Dominic West) και Σιένα Μίλερ (Sienna Miller).
Πρόκειται για τη φιλόδοξη σειρά «War», ένα νομικό δράμα για τα HBO και Sky, η οποία έχει ήδη πάρει το πράσινο φως για δύο κύκλους.
Η σειρά ακολουθεί δύο από τις πιο φημισμένες αντίπαλες νομικές εταιρείες του Λονδίνου – Cathcarts και Taylor & Byrne – καθώς συγκρούονται στη «δίκη διαζυγίου του αιώνα». Και οι δύο πλευρές είναι βέβαιες πως θα κερδίσουν. Όμως, όσο η υπόθεση ξεφεύγει από τον έλεγχο και οι συμμαχίες καταρρέουν, οι φήμες διακυβεύονται, και όλοι παίζουν για τη νίκη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, deadline.com
Κεντρική εικόνα θέματος: Στιγμιότυπο από το βίντεο “Hijack World Premiere – George Kay on the scary moment that inspired the show & Idris Elba’s quality”, HeyUGuys, via YouTube