Στο πλαίσιο των μουσικών παραστάσεων, *Βραδιές κάτω απ’ τη γέφυρα*, την Πέμπτη 7 Απριλίου, στο «Θέατρο Κάτω απ’ τη Γέφυρα», οι Jazz Boite επιστρέφουν στα συναυλιακά δρώμενα της Αθήνας, μετά από πολύχρονη απουσία!

Το αγαπημένο jazz σχήμα του performer Γιώργου Μπίλιου έρχεται στο Θέατρο κάτω απ’ την Γέφυρα για να ανοίξει το μαγικό «κουτί» γνωστών μελωδιών. Jazz standards, soulful διασκευές, vintage διάθεση και groovy attitude είναι το εκρηκτικό μίγμα που υπόσχεται μια όμορφη βραδιά.

Οι Jazz Boite είναι:

Γιώργος Μπίλιος: φωνή
Θοδωρής Καπετανάκος: μπάσο
Αναστάσης Χαμηλάκης: πλήκτρα
Σεραφείμ Μπέλος: τύμπανα

Σχεδιασμός ήχου : Γιάννης Βαφειάδης
Artwork Αφίσας: Κώστας Καλαϊτζής

“Το Θέατρο «Κάτω από τη Γέφυρα», είναι ένας από τους πιο ζεστούς και φιλόξενους χώρους πολιτισμού της Αττικής από το 1997. Με αφορμή την ανάγκη ποιοτικής ψυχαγωγίας σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες αλλά και επικοινωνίας καλλιτεχνών – κοινού η εταιρεία παραγωγής #Live2 Entertainment ανέλαβε την μετατροπή του θεάτρου σε έναν ασφαλή υπερσύγχρονο συναυλιακό χώρο, που πληροί όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας κατά της πανδημίας, για να φιλοξενήσει μουσικές παραστάσεις νέων αλλά και καταξιωμένων καλλιτεχνών.”

* Ο χώρος του Θεάτρου διαθέτει Δωρεάν Parking.
* Το Θέατρο έχει πρόσβαση για άτομα ΑΜΕΑ.
* Ο χώρος τηρεί όλες τις συστάσεις και λειτουργεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων σε κατάλληλες συνθήκες ασφαλείας σε σχέση με τον COVID-19. Ακολουθεί σχολαστικά όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και αποστάσεων, ώστε κανείς να μη διστάσει και στερηθεί το αγαθό της ψυχαγωγίας.
* Οι εισερχόμενοι στο χώρο πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης, καθώς ο χώρος είναι COVID-FREE.
* Ανήλικοι 12 – 17 ετών απαραίτητη η προσκόμιση self-test.
* Πριν και μετά από κάθε παράσταση θα υλοποιείται απολύμανση όλων των χώρων που κινήθηκε το κοινό, οι καλλιτέχνες και το τεχνικό προσωπικό.
* Η αίθουσα του θεάτρου, καθώς και οι υπόλοιποι χώροι του (φουαγιέ, καμαρίνια) εξαερίζονται με συνεχή ροή καθαρού αέρα.