20 & 21 Ιούνη 2015, τις μέρες εκείνες που τα βράδια είναι πολύ μικρά, η ομάδα κινητικού αυτοσχεδιασμού της Very Special Arts Hellas, παρουσιάζει την παράσταση: «βραδάκι»..για να γεμίσει τα δύο μικρά τούτα βράδια με ιστορίες από καλοκαίρια, στο θέατρο της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.

Παιχνίδια της αυλής μεταμορφώθηκαν σε χορογραφίες για να γίνουν κομμάτια μιας παράστασης που είναι βασισμένη στη δύναμη της ομάδας… γιατί όσο προχωρούσαν οι πρόβες μας, καταλάβαμε πως ένα παιχνίδι καλοκαιρινό μπορεί να ενώσει μια παρέα και να προκύψουν άλλα παιχνίδια, τραγούδια, γέλια ακόμα και καβγάδες.

Το βραδάκι να ’ρθεις να πούμε ιστορίες στη φωτιά, να παίξουμε μαζί για να με θυμάσαι!

Η παράσταση  πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Θεάτρου της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών. Η συνεργασία αυτή που έχει ξεκινήσει από το 2003 , είναι ετήσια και στηρίζει την ομάδα σ’ όλες τις δράσεις της.

Χορογραφία: Ειρήνη Τσιμπραγού

Φωτισμοί: Θωμάς Οικονομάκος

Σχεδιασμός Αφίσας: Σοφία Αλεξανδρίδου

Χορεύουν: Κατερίνα Αβραμοπούλου, Μάριος Αποστολίδης, Ζωή Θεμέλαρου, Αντώνης Θεμέλαρος, Κωνσταντίνα Καρδαρά, Αφροδίτη Καψή, Πέρσα Κοκίσα, Νάγια Κοκμοτού, Μαρία Κοντοβά, Σοφία Μπαγιάστα, Φώτης Μπαναβάς, Αλέκος Παπακώστας, Ελένη Πιπέρου, Γεωργία Σιαμανδούρα, Χριστίνα Τσακουμάκου, Ντένια Τσεκούρα, Κωνσταντίνα Τσιμπραγού, Άρτεμις Χατζηνικολάκη

Η ομάδα κινητικού αυτοσχεδιασμού «- Κι αν πέσω; Θα ξανασηκωθείς» λειτουργεί στα πλαίσια της Ελληνικής Εταιρείας Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες – Very Special Arts Hellas που δραστηριοποιείται από το 1990 στον χώρο της τέχνης και της αναπηρίας.