Μια συναυλία που συνδυάζει τα κλασικά έργα του συνθέτη με αφηγηματικά βίντεο και χορό, προσφέροντας ένα θέαμα που δε μοιάζει με τίποτα απ’ όσα έχουμε κατά καιρούς παρακολουθήσει, με τίτλο “City of Mirrors”.

Σ’ αυτήν την εντυπωσιακή εμπειρία πρόκειται να έρθουμε αντιμέτωποι με την ιστορία της ζωής του μεγάλου συνθέτη μέσω της μουσικής του, η οποία εκτελείται από μουσικούς από τρεις ηπείρους. Η μουσική, ο σύγχρονος χορός και η εικόνα συνδυάζονται αρμονικά πάνω στη σκηνή, προσφέροντας ένα θέαμα που δε μοιάζει με τίποτα απ’ όσα έχουμε κατά καιρούς παρακολουθήσει.

Σ’ αυτό το πρότζεκτ, το Vivaldianno παρουσιάζει μια μεγάλη διεθνή συναυλία με δεξιοτέχνες της παγκόσμιας μουσικής ελίτ, μοντέρνο κινούμενο σχέδιο, κινηματογραφική προβολή, χορό και λόγια, που όλα συνδυάζονται σε μια ιστορία γύρω από τις ελπίδες και τις απώλειες του Αντόνιο Βιβάλντι.

Συμμετέχουν σπουδαίοι καλλιτέχνες όπως ο Michal Dvořák (συγγραφέας), ο Tomáš Belko (λιμπρέτο), ενώ η οπτικοποίηση έγινε από τον γνωστό Ιάπωνα καλλιτέχνη Kosuke Sugimoto της Eallin Animation.


Φωτογραφία: ©Mihal Shozda


Διαβάστε επίσης:

Sani Festival 2018: Τα χρώματα της μουσικής