Το ανανεωμένο Μπαράκι της Διδότου – Πολυχώρος Πολιτισμού φιλοξενεί με χαρά τη Βίκυ Καρατζόγλου, μια από τις πιο αξιόλογες και ταλαντούχες ερμηνεύτριες και τον εξαιρετικό και βραβευμένο συνθέτη Νίκο Πλατύραχο, την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 21:30.

Η Βίκυ Καρατζόγλου έχει συνεχή παρουσία στα μουσικά δρώμενα με 2 σημαντικούς προσωπικούς δίσκους, «Τα όνειρά μου αληθινά» και τη νέα της ολοκληρωμένη και πολυσυλλεκτική δουλειά με τίτλο «3 λεπτά και κάτι» και με άλλες συμμετοχές σε δίσκους σημαντικών συνθετών και στιχουργών.

Επίσης όλα αυτά τα χρόνια δίνει πολλές μουσικές παραστάσεις και συναυλίες είτε μόνη της είτε με σπουδαίους δημιουργούς και ερμηνευτές.

Ο Νίκος Πλατύραχος έχει γράψει τη μουσική σε πάνω από 30 ταινίες του ελληνικού και ευρωπαϊκού κινηματογράφου και έχει αποσπάσει βραβεία σε ελληνικά και διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ. Επίσης γράφει μουσική για θεατρικά έργα, καθώς και έργα για ορχήστρα και μικρότερα σύνολα, που εκτελούνται στην Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Έχει σημαντική παρουσία στην δισκογραφία με εξαιρετικές εργασίες όπως «Ονειρογραφία», «Τα Άστεγα», «Μαύρη μπογιά στο μάρμαρο», που ερμηνεύουν πολύ σπουδαίοι τραγουδιστές.

Η Βίκυ Καρατζόγλου και ο Νίκος Πλατύραχος είναι συνεργάτες και μας έχουν χαρίσει πολύ σημαντικά τραγούδια που πολλά από αυτά θα παρουσιαστούν στην κοινή τους ζωντανή εμφάνιση.

Μαζί τους στο μαντολίνο η εξαιρετική Βιβή Γκέκα.