Η Έφη Οικονομάκη επιστρέφει από την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 στο ΧΑΜΑΜ, στην πιο ατμοσφαιρική μουσική σκηνή της Αθήνας, παρουσιάζοντας ένα μουσικό γλέντι με τίτλο «ΒΑΣΙΚΑ… ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 1980»! Η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Σούλη, τα κείμενα του Δημήτρη Μανιάτη, η ιδέα και επιμέλεια ρεπερτορίου της Έφης Οικονομάκη και η μουσική επιμέλεια του Γιάννη Μιχαήλ.

Ένα μουσικό «ταξίδι» στη δεκαετία της καρδιάς μας για να ξεφαντώσουμε με τις μεγάλες επιτυχίες της και τα τραγούδια που άφησαν εποχή…

Θα περπατήσουμε σε ανυποψίαστα μονοπάτια μιας εποχής… με γέλια, μεγάλες συγκεντρώσεις, γραφικές φυσιογνωμίες, αθλητικές επιτυχίες, διαφημίσεις που έγραψαν ιστορία, αναψυκτήρια, στρας, πούλιες, βάτες, τραγούδια και σουξέ που άφησαν τη σφραγίδα τους.

Μια δεκαετία γεμάτη ωραία τραγούδια, γλέντια και ξενύχτια, χωρίς μνημόνια και χωρίς καμιά υπόνοια για το «λογαριασμό» που θα ακολουθούσε! Μια δεκαετία που έδωσε τα ρέστα της «σε όλα»!

Θα θυμηθούμε, θα γελάσουμε, θα τραγουδήσουμε και θα γλεντήσουμε με το πιο κεφάτο λαϊκό πρόγραμμα της Αθήνας, γιατί εμείς είμαστε στα «Χάι Μας»! Μακριά απ´ το γκρίζο και τους φόρους, πατάμε γκάζι και κλείνουμε το μάτι στη σκληρή πραγματικότητα!

Στο ΧΑΜΑΜ τις Παρασκευές και τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα υποδεχθούμε την πιο «πολύχρωμη» δεκαετία και θα πούμε «Βασικά… ευτυχές το 1980»!

Μαζί με την Έφη Οικονομάκη, οι εξαιρετικοί ερμηνευτές Γιώργος Χριστοδούλου και Κατερίνα Μορένα.

«ΒΑΣΙΚΑ… ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 1980» για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να ξαναθυμηθούν οι παλαιότεροι…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :

Σκηνοθεσία, σκηνικά και φωτισμοί : Νίκος Σούλης

Κείμενα : Δημήτρης Μανιάτης

Ιδέα – επιμέλεια ρεπερτορίου : Έφη Οικονομάκη

Μουσική επιμέλεια – ενορχηστρώσεις : Γιάννης Μιχαήλ

Κοστούμια : Μαίρη Σεϊτανίδου