Με την καθοδήγηση καταξιωμένων επιχειρηματιών και μεντόρων, δημιουργικοί άνθρωποι με πάθος και όρεξη για δουλειά, καλούνται να θέσουν σε εφαρμογή τις καινοτόμες ιδέες τους και να δημιουργήσουν τη δική τους startup επιχείρηση σε 48 ώρες! Οι θεματικές ενότητες του διαγωνισμού αφορούν στον Τουρισμό, τον Πολιτισμό, τον Επισιτισμό και τις Μεταφορές και στόχο έχουν την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών για την ανάπτυξη καινοτομίας στον δυναμικά αναπτυσσόμενο κλάδο τουTουρισμού.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε σπουδαστές και αποφοίτους σχολών Πληροφορικής, Τουριστικών Επαγγελμάτων, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Γραφιστικής, καθώς και σε νέους επαγγελματίες του Τουρισμού.

Αναλυτικότερα, σε 48 ώρες οι συμμετέχοντες καλούνται να δημιουργήσουν ομάδες και να σχεδιάσουν πρωτότυπα επιχειρηματικά concepts, τα οποία και θα παρουσιάσουν στους υπόλοιπους συμμετέχοντες και σε μια κριτική επιτροπή που αποτελείται από καταξιωμένους επιχειρηματίες και ακαδημαϊκούς. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, έμπειροι μέντορες θα καθοδηγούν όλες τις ομάδες με στόχο να τις βοηθήσουν να μετατρέψουν μια απλή ιδέα σε ένα βιώσιμο επιχειρηματικό πλάνο. Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, οι ομάδες καλούνται να παρουσιάσουν το έργο τους ενώπιον της κριτικής επιτροπής, η οποία και θα το αξιολογήσει, με βάση τη βιωσιμότητα και την πρωτοτυπία της επιχειρηματικής ιδέας.

Ο 1ος Διαγωνισμός Νεανικής Επιχειρηματικότητας Upstart48 είχε διοργανωθεί με μεγάλη επιτυχία την περσινή ακαδημαϊκή χρονιά από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε επιτροπή και συμμετέχοντες, ενώ όλοι όσοι έλαβαν μέρος αποκόμισαν σημαντικά εφόδια για την έναρξη της δικής τους επιχείρησης.

Το βίντεο του περσινού UPSTART48:

Δήλωσε συμμετοχή σήμερα, με ένα τηλέφωνο στο 2310 552406 ή με ένα κλικ στο:

http://www.upstart48.com!