Ο Jef Maarawi, ένας πολίτης του κόσμου γεννημένος στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και με καταγωγή από την Ελλάδα και την Συρία, είναι singer- songwriter. Η μουσική του αντλεί σημαντικές επιρροές από την μουσική παρακαταθήκη καλλιτεχνών όπως ο Bob Dylan, ο Bonnie ‘Prince’ Billy και ο Sufjan Stevens. Ταυτόχρονα, εξερευνά την Βραζιλιάνικη μουσική, εμπνεόμενος από καλλιτέχνες όπως ο Jorge Ben Jor, ο Chico Buarque, ο Tim Maia, η Rita Lee και ο Caetano Veloso.

Στην ταράτσα του Gazarte ο Jef πρόκειται να παρουσιάσει σε ένα full band live, κομμάτια του από την παλαιότερη αλλά και την τελευταία του δισκογραφική δουλειά που τιτλοφορείται «Terra Papagalli”.

Δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του ξεσηκωτικού “Recycled Feelings (club remix)” και λίγο πριν μας παρουσιάσει το πρώτο της ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο “Who are They” από το οποίο έχουμε ακούσει ήδη 4 singles, η Danai Nielsen, πρόκειται να εμφανιστεί για πρώτη φορά στην ταράτσα του Gazarte. Με κύρια χαρακτηριστικά τους μουσικούς διαλόγους ανάμεσα στο θηλυκό και το αρσενικό alter ego της, με dream pop & synth ήχους και μαζί με τη νέα της μουσική παρέα, μας υπόσχεται ένα πολύ ξεχωριστό live που θα μας παρασύρει.

Η Danai μας πρωτοσυστήθηκε ως μέλος των Rosebleed αλλά από το 2019 παρουσιάζεται πλέον ως solo artist. Έχει παίξει σε σημαντικά φεστιβάλ στην Αθήνα και στο εξωτερικό, όπως τα Summer Nostos Festival (ΚΠΙΣΝ, Αθήνα), Taste The Music (Αγγλικανική Εκκλησία, Αθήνα), Fifty Lab (Βέλγιο) & Reeperbahn (Αμβούργο).

#letsgoupstairs
Δεν θέλεις να το χάσεις!